Görüş Bildir
Haberler
"Şike Paralel Yapının Kumpası"

"Şike Paralel Yapının Kumpası"

Fatih
12.06.2014 - 00:25

"Şike Paralel Yapının Kumpası"

Şike davasının tanıklarından olan ve Başkan Aziz Yıldırım'ın talebiyle şike suçu işlediğini söyleyen Cihan Oskay ifadesini değiştirdi: 'Şike operasyonu paralel yapının bir kumpası'

Şike davası sırasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'şike' yaptığını öne süren Cihan Oskay, kulübün avukatlarına iddia eden bir mektup gönderdi. Cinayet suçu nedeniyle tutuklu bulunan Oskay mektubunda, 'Bu mektubu yazmak için çok düşündüm. Ama sonunda vicdanen yazmaya karar verdim. Çünkü yaşım icabı artık yolun sonuna geldiğimi hissediyorum. Paralel diye adlandırılan grubun medya ayağı, benden başkanla ilgili büyük bir davada tanıklık istedi. F.Bahçe'yi ele geçirme operasyonu 2005'te başladı. Belge ve bilgileri bende var. 3 Temmuz operasyonu 2 yıl önceden planlanan büyük bir operasyondur, belgeleri bende vardır' ifadelerini kullandı.

TAPELER SAF DIŞI

Fenerbahçe'de gözler 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin alacağı karara çevrildi. Mütalaanın içeriği sebebiyle yeniden yargılama kararının çıkmasını bekleyen sarı-lacivertliler, bu durum gerçekleşirse değişen 6256 sayılı kanun sebebiyle farklı bir yargılama süreciyle karşı karşıya kalacak. Yeni yasa sebebiyle dinleme kayıtları delil kabul edilmediği için tapeler saf dışı kalacak. F.Bahçe'nin önünde 1- İbrahim Akın'ın çelişkili ifadeleri, 2- Serdar Kulbilge ile F.Bahçe kaleci antrenörü arasındaki para transferi, 3- Cihan Oskay'ın ifadeleri, 4- Gizli tanığın ifadeleri, 5- Sivas kalecisi Korcan'ın aldığı iddia edilen araba olacak. Öte yandan 13. Ağır Ceza, AYM'den önce karar verirse, AYM'nin F.Bahçe'nin başvurularına 'Konusuz kalan dava' kararı vermesi bekleniyor.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın