Görüş Bildir
Haberler
'Şiddetle Kınıyorum, Geçmiş Olsun Telefonu Açacağım'

'Şiddetle Kınıyorum, Geçmiş Olsun Telefonu Açacağım'

adem kara
08.04.2014 - 15:08

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Yönelik Saldırıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meslis'te yapılan yumruklu saldırıyla ilgili Başbakan Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan, 'Şiddetle kınıyorum, geçmiş olsun telefonu açacağım' dedi.

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınayan Başbakan Erdoğan şunları söyledi: 'Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek yollar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle, biz bu girişimleri kınıyoruz. Ben bunun için de Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyorum. Ayrıca kendisini de arayıp söyleyeceğim.'

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınandı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi: 'Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesini diliyor. Bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz' denildi.

AK PARTİ'DEN KINAMA

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün TBMM grup toplantısını yapmak üzere salona girerken menfur bir saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na en içten geçmiş olsun dileklerinin iletildiği, bu alçakça saldırıyı yapanların şiddetle kınandığı belirtildi.

Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesi istenen açıklamada, 'Bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Çoğulculuğa ve hoşgörüye dayanan demokrasilerde her türlü şiddeti reddediyor, CHP Grup Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na, CHP Grubuna, CHP'ye gönül veren değerli vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' ifadelerine yer verildi.

AA | Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/politika/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0