Görüş Bildir
Haberler
'Sharapova İtici, Kibirli ve Soğuk Biri'

'Sharapova İtici, Kibirli ve Soğuk Biri'

Slovak tenisçi Cibulkova, Sharapova'nın dopingli çıkması hakkında, 'Sharapova için hiç üzgün değilim. Kendisini de özlemiyorum. Sharapova itici, kibirli ve soğuk biri.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dominika Cibulkova

Kadınlar dünya sıralamasının 53. basamağındaki Slovak tenisiçi Dominika Cibulkova, dopi̇ng testinin pozitif çıkmasının ardından geçici olarak men edilen Rus Maria Sharapova'nın itici, kibirli ve soğuk biri olduğunu söyledi.

2014 Avustralya Açık finalisti Cibulkova, yasaklı maddeler listesine girdiğini bilmeden kullandığı meldonyum yüzünden hakkında soruşturma tamamlanıncaya kadar turnuvalara katılması yasaklanan Sharapova'ya ilişkin sport.sk haber sitesine açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sharapova’nın doping testini geçememesi sonrası spor kamuoyunun verdiği tepkiye şaşıran Cibulkova, 'Bir çoğu olaya politik yaklaşıyor. Bu beni çok şaşırttı. Çünkü aslında herkes aksini düşünüyor.' ifadelerini kullandı.

Fransa Açık'ta yarı finale yükseldiği 2009'da dikkatleri üzerine çeken Slovak raket, Sharapova ile ilgili samimi düşüncülerini paylaşan tek isim olmak istemediğini belirterek, 'Tek bir şey söyleyebilirim: Sharapova için hiç üzgün değilim. Kendisini de özlemiyorum. Sharapova itici, kibirli ve soğuk biri. Soyunma odasında yanında oturduğunuzda ‘Merhaba’ bile demez' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
24
9
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lihtenstaynli

bu lafları normal zamanda söyleseydin ya kadın şimdi düştü diye herkes tekme vurmak isteyecek. 53. sıradaymışsın konuşacağına çalış da sıralamanı yükselt.

celi0n

sensiz tenis kortları sessiz kaldı senin gibi kimse bağıramıyor sharapova.