Görüş Bildir
Haberler
Şeytan Marka Giyip Müzikal de Yapar: 'The Devil Wears Prada' Müzikal Oluyor!

etiket Şeytan Marka Giyip Müzikal de Yapar: 'The Devil Wears Prada' Müzikal Oluyor!

Akustik Kadın
13.05.2015 - 14:36 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 08:51

Başrollerini Meryl Streep, Anne Hathaway ve Emily Blunt'ın oynadığı 2006 yapımı 'Şeytan Marka Giyer' filmi müzikal oluyor.

Lauren Weisberger'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'The Devil Wears Prada' filminin Kevin McCollum tarafından, müzikal olarak yeniden uyarlanacağı söylentileri doğrulandı ve yapımcı hazırlıklar için kolları sıvadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Weisberger'ın, Anna Wintour'un yanında çalıştığı dönemdeki tecrübelerine dayanarak yazdığı kitap, moda dünyasının gerçek yüzünü tüm acımasızlığıyla ortaya koyduğu için çok büyük ilgi gördü. Aylarca en çok satanlar listelerinden inmediği gibi, filme uyarlandığında da aynı başarıyı gişede gösterdi.

Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt hatta Stanley Tucci'nin bile müzikal geçmişleri olduğu düşünülürse bu oyunculardan herhangi birinin, yeni yapımda yer alıp almayacağı merak konusu. Bir diğer merak edilen de; elbette kostüm tercihleri ve bunların hangi tasarımcılardan yana kullanılacağı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayranlarının merakla beklediği müzikale dair bu soruların cevapları henüz belli değil. Bakalım daha önce de başarılı Broadway yapımlarına imza atmış McCollum, bu müzikalin altından kalkabilecek mi? Yapıtın, kitap ve gişedeki başarısı müzikalde de devam edecek mi? En önemlisi çok fazla ilgi görürse bize de izlemek kısmet olacak mı? Merakla ve sabırsızlıkla yeni ayrıntıları bekliyor olacağız.

The Devil Wears Prada - Suddenly I See

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
062154

Güzel filmdi :)