Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
"Sevgilimin Ne Ayak Olduğunu Anlamadım" Diyenler İçin 11 Sevgi Sözcüğüyle Karakter Analizi

etiket "Sevgilimin Ne Ayak Olduğunu Anlamadım" Diyenler İçin 11 Sevgi Sözcüğüyle Karakter Analizi

Bir ilişkide sevgilinizin size nasıl hitap ettiği çok önemlidir. O hitap beraberinde hem onun sevgisinin derecesi hem de nasıl bir insan olduğu ile alakalı bir çok ipucu verir. Sizler için muazzam bazı tespitler çıkardık. Şimdi hep birlikte onlara bir göz atalım minnoşlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Aşkım"

Aşkım diyen sevgili tipi biraz gebeş olur. Hazırdan yer, götünü pek kaldırmaz. Aşkımcı sevgili tipi ezberden sever. Aldığı hediyeler bile klişe olur. Ondan farklı hiçbir şey beklemeyin. Aşkımcılar için önemli olan tek şey sevgilisi olmanızdır. Siz olmasanız başkası olur. Aşkım ilişkisi ayakları yere basan bir ilişki değildir. Aşkım diyenler ayrıca kuzenleriyle dışarı çıkmayı pek severler. En yakın arkadaşları kuzenleri olur. Kendinizi aileye girmiş gibi hissedersiniz ama bu özel olduğunuz için değil aşkım insanı sadece kuzenleri arasında rahat olduğu için onlarla olursunuz. Aşkımcılar risktir.

2. Aşkitom

Aşkitom diyen insandan zarar gelmez. Vur ensesine ekmeğini al! Cebindeki paranın da hesabını bilmez. Teyzesine anasına düşkün olur. Sevdiceğini saçma sapan şeylerle şımartır ve sonra sevgilinin götü kalkınca bu neden böyle oldu der. Annem sen yaptın, sen şımarttın o kadar. Aşkitom demeyi bırakırsanız ilişkinizde ferahlık görüyorum. Aşkitom sınırı ilişkinin en tehlikeli safhasıdır. Aşkitomcular biraz şuursuz olur. İlişkide kontrolü siz ele alırsanız geleceğiniz çok ferah olur. Kararları aşkitomculara bırakmayın aksi halde burnunuz boktan çıkmaz.

3. "Bebeğim"

Bebeğim diyen sevgiliden korkulur. Bebeğimciler daha iyisini bulunca hemen başka bebeğe giderler. Ayrıca tatlı dilli oldukları için bebeklerini her zaman kandırabilirler. Son derece kurnaz olurlar. Aile içinde de annesinin bileziklerini bozdurup kendine son model Şahin alan da, aha bu bebeğim diyen cinstir. He zaman bir yolunu bulup paçayı kurtarır bu bebeğimciler. Dikkat edin, bebeğim diyen sevgili her zaman kendini kurtarır, olan size olur.

4. "Canım"

Canım diyen sevgili olduğu gibidir. Çok akarı kokarı olmaz. Sevgisini de düz gösterir. Öyle başka laflar da bilmez. Evlenir aile kurar. Fakat biraz kalastır. Canım der geçer. Aç değilsin açıkta değilsin daha ne istiyorsun havası tam canım sevgilimine göredir. Canım diyen güzel yemek de yapar. Canımcıların tek kusuru da biraz gelenekçi olmaları. Anneme oturmaya gideceğiz, bayramda el öpeceğiz derken iflahınız kesilir. Canım da canım, herkese canım der arada kendinizi çok sıradan hissedersiniz. Sensin canım salak, diyesiniz gelir ama arada canım derken çok içten söylediği için vazgeçersiniz.

5. "Tatlım"

Tatlım diyen sevgili biraz gevşektir. Açıkcası hiç güven olmaz. Randevulara geç kalmalar, sözlerinde duramamalar hep bu tatlım tipi sevgiliden beklenecek şeyler. Tatlım tipi sevgili gerçek bir kalp hırsızı ve aynı zamanda yürek düşmanıdır. Her şey beklenir. Siz siz olun tatlım diyen sevgilinizi gözünüzün önünden ayırmayın. Biz açıkcası çok kefil olamıyoruz. Tatlımcıların tek iyi tarafı çok eğlenceli olmalarıdır. Olur da evlenirseniz, arada ona ayar çekmeniz gerekebilir. Sizi gerçekten seviyorsa biraz değişmeye razı olacaktır. Tatlımcılar bu arada annelerine çok düşkün olurlar ve annelerine de tatlım derler. Tatlımcılık bir yaşam tarzıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Sevgilim"

Sevgilim diyen sevgili dev aşıktır. İçtendir, çok seviyordur ama sizden sonra başkasını sevmeyecek sözü de veremeyiz. Belli ki bu aralar size çok tapmış. Çok sevdiği için biraz fazla hassas olabilir. Kafasında sizi biraz dev görür. Sevgilim diyen sevgili tipi ilişkide sıcakkanlı anlayışlı ve sadıktır. Fakat bu aynı zamanda ailesine de çok bağlı biri değildir. Bu biraz kafalarda soru işareti yaratır. Sonuçta miras meselesi için kardeşleri ile kavgaya tutuşacak da bir tiptir. Sevgilim diyen tiplerle ayaklarınız yerden de kesilebilir yere de çarpabilir. Tutku dolu ilişki sizi bekliyor.

7. "Kadınım/ Erkeğim"

Net söylüyoruz, bu tipler çok bayık olur. Gereksiz kasılmalar, poz vermeler yok ben kadınımdan, erkeğimden bunu beklerim demeler hep bunun saçmalıkları. El alem ne der diye ilişki yaşar. Her anınızı sosyal medyada paylaşır, herkese ne kadar derin ve harika bir ilişkisi olduğunu anlatır. Sonra terk edilince benim kadınım ya da erkeğim değilmiş der. Sonraki gerçek sevgili arayışına geçer. Aramaktan hiç sıkılmaz. Sonra da minnoş diye hitap ettiği biri ile evlenir. Tam bir gelgit akıllıdır. Rabbim sabır versin.

8. "Kuşum"

Kuşum diyen sevgili, ilişkide kendini baskın görüyordur ve sevgilisini korunmaya muhtaç kendisini de koruyucu olarak görüyordur. Sizi sarıp sarmalar ve her ihtiyacınızla ilgilenir ama en ufak çıngarınızda sizi nankörlükle suçlar. Kuşum diyenle oyun olmaz. Yumuşak başlı ve şefkatli görünür ama bir bakarsınız canavara dönüşmüş. Kuşumcular biraz uçlarda tipler olur. Kuşum diyen sevgiliniz varsa dikkat edin hoşlanmadığınız bir şey yaptığınızda burnunuzdan getirebilir. Onu sakinleştirmenin en iyi yolu onu suçlu hissetirmektir. Allah belanı versin ben bu ilişkiye beni üzmen için başlamadım, derseniz kendini toparlayacaktır kuşunuz. Ayrıca kuşumcular çok para harcar. İstikbaliniz pek parlak görünmüyor.

9. "Minnoşum"

Minnoşum diyen insan biraz fazla samimi bir insandır. Çevresindekilerin çoğuna sevgi sözcükleri kuran biridir. Size minnoşum demesinin sebebi daha çok minnoş lafını sevmesindendir. Sakın beni çok seviyor diye düşünmeyin. Minnoş lafını kullanan sevgili her şeyden önce ailesine uygun biriyle evlenmek ister. Bakmayın size minnoş minnoş yaklaşmasına o sadece aşk içinde olmasını seven biridir. Minnoşcular işini bilir, çakal olurlar. Uyanık olun, ayakta uyumayın.

10. "Geri zekaaalı"

Sevgilisine geri zekalı diyen tip kesinlikle muhteşem bir sevgilidir. Geri zekalı sevgi sözcüklerinin en samimi ve içten olanlarından biridir. Geri zekalıcılar küçük kardeşlerine de çok düşkün olurlar ve onları da geri zekalı diye severler. Onu sık sık anneciğine de geri zekalı derken yakalarsınız. Geri zekalı diyen sevgililer makul, analitik ve açık fikirli olurlar. Onunla her şeyi konuşabilir, en zor zamanlarda bile ona güvenebilirsiniz. Geri zekalı diyen bir sevgiliniz varsa çok şanslısınızdır. Geri zekalınızın kıymetini bilin. Bir geri zekalı dünyaya kolay kolay gelmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Dingil"

Dingil diyen insan net muazzam bir sevgilidir. Sevgiliniz size dingil dediğinde sinirleniyorsanız çok büyük haksızlık ediyorsunuzdur. Gerçek bir aşk insanıdır o. Asla yarı yolda bırakmaz dingilciler. Onunla birlikte mükemmel bir ilişki yaşarsınız. Ayrıca ayrılsanız bile asla sizin yerinizi kimse tutamaz. Çünkü kendisi de biraz dingildir ve bu dingilliği yüzünden sizi kaybettiğini bilir. Dingilciler imrenilecek insanlardır. Ailesiyle ilişkisi seviyeli sizinle ise derin ve koparılması zor bir bağ kurmuştur. Bir dingil sevgilisi başka hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak kadar değerlidir. Dingilinizi bırakmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1653
706
251
154
117
81
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tayfun.jpg

Bu mantıkla orospu çocuğu diyenle evleniyoruz.

cutegenius

demek orospu/pezevenk diye hitap etsek bizden iyisi olmayacak.

Pasif Kullanıcı

Şu yorumu görmeden az önce benzer bi yorum yaptım. Amaan silemem şimdi kalsın :D

Irfan Gndzlr

Bana gerizekalı dingil diyecek sevgilinin ağzına papuçla vururum.net