Görüş Bildir
Haberler
'Şehit Yakınının Dükkanını Yakarak Ne Yapmak İstediniz?'

'Şehit Yakınının Dükkanını Yakarak Ne Yapmak İstediniz?'

Ulaş
10.09.2015 - 20:39

Kırşehir'de terör protestoları adı altında yapılan gösterilerde, dört iş yeri yakıldı. Kundaklanan iş yerlerinden birinin şehit yakınına ait olduğu çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırşehir’de önceki gün yapılan olaylı ‘teröre lanet’ yürüyüşünde, bazı dükkanlar yağmalanırken bazıları da ateşe verilerek tamamen yakılmış ve kullanılamaz hale gelmişti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, dükkanı yakılan esnafların arasında şehit yakınları da olduğunu belirterek; 'O yakanlara soruyorum, bunu ne için yaptınız ve ne adına yaptınız? Şehit yakınının dükkanını yakarak ne yapmak istediniz? Bugüne kadar devletinin yanında olmuş, milletine bağlı olmuş insanlar var içerisinde. Bunların dükkanını ve rızkını yakarak neye hizmet ettiniz? Neyi amaçladınız?' dedi.

İtfaiyenin hortumu kesilmiş

İtfaiyenin hortumu kesilmiş
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan kundaklama olaylarına müdahaleye gelen itfaiye araçlarının yangını söndürmesine engel olmak hiç hortumlarının kesildiği belirtildi.

Bahçeci yaptığı açıklamada, 'üstlerinde onlarca daire olan ve üstünde onlarca aile olan iş yerleri. İtfaiyenin hortumunu kesenlerin hangi vicdana sahip olduklarını, o dükkanların üstündeki vatandaşların ve çocukların kendi ailesi, kendi çocuğu, kendi hanımı olabileceğini de düşünmeye davet ediyorum. Yangın söndüren bir itfaiyenin hortumunu kesmek nasıl bir vicdandır. İtfaiye erine saldırmak, bu nasıl bir vatanseverliktir, nasıl bir maneviyattır, nasıl bir insan ruhudur bunu da toplumun vicdanına bırakıyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0