Görüş Bildir
Haberler
"Schumacher'in İyileşmek İçin Yıllara İhtiyacı Var"

"Schumacher'in İyileşmek İçin Yıllara İhtiyacı Var"

Batuhan
23.10.2014 - 15:13

Geçirdiği kazanın ardından altı ay komada kalan Michael Schumacher’in doktoru efsane sporcunun iyileşme belirtileri gösterdiğini fakat sabırlı olunması gerektiğini söyledi.

Kayak yaparken kaza geçiren Schumacher, altı ay komada kaldıktan sonra hastaneden taburcu edilmişti. Hayati tehlikeyi atlatan Alman sporcunun tamamen iyileşme için önünde uzun bir süre var.

Schumacher’in kazanın ardından kaldırıldığı hastanede çalışan Doktor Jean-Francois Payen emekli pilotu halen düzenli olarak kontrol ediyor. RTL Radyo ’ya açıklamalar yapan Fransız doktor, “Gelişme gördüm fakat halen zaman ihtiyacı var. Diğer hastalarımız gibi. Bir ila üç yıl arasında bir sürecin içindeyiz. Sabırlı olmak gerekiyor” dedi.

Payen ziyaretlerinin gelişimi görmek ve ailesine farklılıkları söylemek için yaptığını ifade etti. Doktor, “Gayet iyi bir durumda. Eşinin çok iyi danışmanları var. Tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Bu sayede iyileşebilir” diye konuştu.

Corinna Schumacher’in bu sürede önemli rol oynadığını söyleyen Payen, “Yıllarca bu işe devam edecek. Çok iyi bir insan” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Al Jazeera ve AFP

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/sch...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0