Görüş Bildir
Haberler
"Şampiyonlar Ligi'nin Liverpool'a İhtiyacı Var"

"Şampiyonlar Ligi'nin Liverpool'a İhtiyacı Var"

Fatih
15.09.2014 - 21:24

"Şampiyonlar Ligi'nin Liverpool'a İhtiyacı Var"

Başarılı çalıştırıcı, Liverpool'un Avrupa'daki en köklü ve başarılı kulüplerden biri olduğunu vurgulayarak Devler Ligi arenasının kendilerine ihtiyaç duyduğunu iddia etti.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers , Merseyside ekibinin Şampiyonlar Ligi arenasına geri dönüşünün Avrupa'ya heyecan getireceğini ifade etti.

Kırmızılılar, Salı günü Anfield'da Bulgar temsilcisi Ludogorets ile oynayacağı karşılaşma ile 5 senelik hasrete son verecek.

Kulüpteki herkesin büyük bir heyecan yaşadığını vurgulayan Rodgers, 'Şampiyonlar Ligi'ne geri döndüğümüz için çok heyecanlıyız. 5 yıl, Liverpool gibi bir kulüp için çok ama çok uzun bir aralık. Şimdilik sadece gruptan çıkmaya odaklandık. Uzun soluklu planlar yerine olaya maç maç bakıyoruz.' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin Liverpool'a ihtiyacı olduğuna inanan Kuzey İrlandalı teknik adam, 'Sonuçta biz Avrupa kupaları tarihindeki en önemli kulüplerden biriyiz. Turnuvanın Liverpool'a ihtiyacı vardı. Asıl amacımız bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamamak. Düzenli olarak katılmaya devam etmeliyiz.' şeklinde konuştu.

Son senelerdeki sıkı çalışmalarının karşılığını aldığını belirten deneyimli hoca, 'Burada olmayı kesinlikle hak ettik. Sürekli çalıştık, gelişme kaydettik ve bunu başardık. Liverpool'a geldiğimde ilk çıktığım maçı çok iyi hatırlıyorum. Bu maçta da o özel anlardan biri olacak.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın