Görüş Bildir
Haberler
"Şampiyon Yüzde 99 Beşiktaş"

"Şampiyon Yüzde 99 Beşiktaş"

Batuhan
07.10.2014 - 11:34

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'dan gündem yaratacak sözler

Yapılan transferlere rağmen bir türlü ‘takım’ olamayan, Karabük yenilgisi ile 5. haftayı 16. sırada kapatan Trabzon’da teknik direktör Halilhodzic’e gelen eleştiriler kadar hakemlere de serzeniş var. Karadeniz ekibinin basın sözcüsü Yakup Aslan’ın da hedefinde hakemler yer aldı. Süper Lig’deki rekabetin adaletli olmadığını söyleyen ve Beşiktaş’ın bu sezon şampiyon yapılacağını iddia eden Aslan, şunları söyledi:

‘SEBA’NIN KEMİKLERİ SIZLIYOR’

Süleyman Seba Sezonu adı verilen ligimizde Süleyman Ağabey’in kemikleri sızlıyor. Bu sezon %99 Beşiktaş’ı şampiyon yapacaklar. Eğer onlar olmazsa F.Bahçe olur. G.Saray zaten karışık, seçim var. Biz de yeni takımız ama hakemler üzerimizi bariz bir şekilde çiziyor. Sanki ‘Sen bizi UEFA’ya şikayet ettin’ diyerek bizi cezalandırıyorlar. Başakşehir ve Karabük maçında penaltımız verilmedi.”

‘TARAFTARIMIZ İSYANDA’

“Ligimiz gerçekten vahim bir durumda. Taraftarımız da buna haklı olarak isyan ediyor. Türkiye’de iyi futbol oynanmıyor. Beşiktaş biraz dengede oynuyor. İstanbul büyüklerine 100. yıllarında şampiyonluklar hediye edildi. Süleyman Seba Sezonu’nda da Beşiktaş’a hediye edilecek. Ben öyle hissediyorum. Bu sezon Beşiktaş’a kıyak geçilecek.”

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0