Görüş Bildir
Haberler
"Şampiyon Gibi Oynamalıyız"

"Şampiyon Gibi Oynamalıyız"

Fatih
07.05.2014 - 21:07

"Şampiyon Gibi Oynamalıyız"

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Karabükspor maçında gerçek karakterlerini ortaya koymak zorunda olduklarını söyledi.

Fenerbahçe 'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo , Kardemir Karabükspor ile 9 Mayıs Cuma günü oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek, 'Şampiyon gibi oynayıp, 3 puan almalıyız' dedi.

Webo, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, 'Rakibimizle deplasmanda oynadığımız karşılaşmayı kazanamadık ama şampiyon gibi oynayıp o duruşla sahada olmalıyız. Şampiyon olduğumuzu biliyoruz fakat hiçbir şekilde rehavete kapılmayıp, 3 puan almalıyız. Taraftarımızın bizden istediği nedir, onu da biliyoruz. Şampiyon gibi oynamalıyız' ifadelerini kullandı.

Sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçında taraftarlarının şampiyonluğu kutlamak için statta olacağını dile getiren Webo, şöyle devam etti:

'Bu mutluluğa bir mutluluk daha katmak için bizim de bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Cuma günü Kardemir Karabükspor karşısında sahaya şampiyon unvanıyla çıkarak, kazanacağımız 3 puanı taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Taraftarımızın neler hissettiğini biliyoruz. İlk oynadığım Kardemir Karabükspor maçı hala aklımda ve güzel bir gece değildi. Kendi adıma da mutlu değildim. Oyuncular olarak bunu konuşuyoruz ve bu sayede artı bir motivasyonumuz da var. Bu maçı kazanmak ve taraftarlarımızla mutlu bir akşam yaşamak istiyoruz.'

Şampiyonluk kupasını almak için sabırsızlandıklarını kaydeden Kamerunlu golcü, 'Kutlamalar güzel geçecektir. Bu sezon bizim için kesinlikle kolay olmadı. Zorlu anlar oldu. Ancak kutlamaları yaşamak ve kupayı almak için sabırsızlanıyoruz. Coşkuya ortak olmak harika olacak. Ben Fenerbahçe ile yaşayacağım şampiyonluğun çok anlamlı olacağına inanıyorum. Hep birlikte çok güzel bir akşam geçiririz ve mutlu bir şekilde tamamlanır' şeklinde sözlerini tamamladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın