Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor'dan Salih Dursun Açıklaması

Kayserispor'dan Salih Dursun Açıklaması

Batuhan
06.01.2014 - 10:29

Kayserispor'dan Salih Dursun Açıklaması

Kayserispor Kulübü Başkanı Mamur: 'Bazı medya organlarında yer alan futbolcumuz Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor 'un Başkanı Recep Mamur , futbolcuları 'un Galatasaray 'a transfer olduğu iddialarını yalanladı. Mamur, Galatasaray ile Salih Dursun'un transferi konusunda görüştüklerini ancak somut bir gelişme olmadığını belirterek, 'Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile görüşme yaptık. Daha net bir gelişme yok. Bazı medya organlarında yer alan futbolcumuz Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor' diye konuştu. Mamur, Salih Dursun'un takımla birlikte Antalya'da kampta olduğunu da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Salih'i Galatasaray'a Verdik"

Ara transferde gaza basan Galatasaray, son olarak Kayserispor'un 22 yaşındaki sağ bekini kadrosuna kattı. Sarı- Kırmızılılar'ın Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Salih'i, Galatasaray'a verdik” dedi.

Fanatik gazetesinin haberine göre, bu sezon 3 kulvarda da yoluna devam eden Galatasaray, önce Gremio’dan sol bek Alex Telles’in, Grasshoppers’tan da sağ kanat Bosnalı İzet Hajrovic’in işini bitirdi, son bombayı ise Salih Dursun’la patlattı.

Kayseri’nin Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Salih’i, Galatasaray’a verdik” dedi. Şu an sözleşmenin detaylarıyla ilgili bir açıklama yapılmazken, alınan bilgiye göre 22 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro civarında bir bonservis ücretinin ödeneceği, kontratın ise 5 yıllık olacağı bildirildi.

A Milli Takımımız’ın kadrosunda da yer alan Salih, ön libero pozisyonunda başladığı kariyerine şu an sağ bek olarak devam ediyor. Savunma özelliğinin yanı sıra hücuma destek veriyor, güçlü fiziğini iyi kullanıyor. Teknik direktör Roberto Mancini’nin de çok beğendiği genç futbolcunun takıma katılmasıyla Cim Bom’da savunmanın sağ tarafındaki sıkıntı da çözülecek. Bu bölgede Eboue’yi ve mecburiyetten de zaman zaman Sabri’yi oynatan Mancini, Salih’i ilk 11’e koyup, yabancı kontenjanını da daha rahat kullanabilecek.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın