Görüş Bildir
Haberler
'Rüyamda Nikahlandık' Diyerek 10 Yaşındaki Öğrencisini Babasından İstedi

'Rüyamda Nikahlandık' Diyerek 10 Yaşındaki Öğrencisini Babasından İstedi

FreiGeist
20.05.2015 - 13:34 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 14:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkesir'de bir ilkokul öğretmeni, 10 yaşındaki öğrencisiyle rüyasında nikahlandığını gördüğünü söyleyerek küçük kızı babasından istedi...

Atatürk İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni İ.K.'nin (51), 4. sınıfta okuyan kızlarına 'ilgi duyduğunu' öğrenen aile, durumu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen personelin okulda yaptığı araştırma sonucunda, öğretmenin 'akli yetersizliği' olabileceği tespit edildi.

2 ay görevinden uzaklaştırılan öğretmen, daha sonra Dursunbey ilçesinin Göbül Köyü'nde bulunan okula tayin edildi.

İHA'nın verdiği bilgiye göre, İ.K., daha sonra küçük kızın babasını aradı. Akşam rüyasında öğrencisiyle nikahlandığını gördüğünü söyleyen öğretmen, öğrencisinin artık eşi olduğunu ve Balıkesir'e gelip kızı kendilerinden almak istediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Durumu polise bildiren baba, öğretmeni Balıkesir'e davet etti. Öğretmen Balıkesir'de gözaltına alındı. 

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.K., Kepsut Cezaevi'ne gönderildi.

Konuyla ilgili olarak DHA'nın bilgisine başvurduğu psikiyatrist Dr. Bekir Ceylan, öğretmen İ.K.'nın 'cinsel hezeyanlı akıl hastası' belirtileri gösterdiğini kaydederek, 'Bu öğretmenin tedavi edilmesi gerekirken, Balıkesir'den Dursunbey'e atanması ve görevlendirilmesi düşündürücüdür. Öğretmenin cezaevi yerine akıl hastanesinde olması gerekirdi. Çünkü akıl hastası olduğu için yaptığı suçun farkında değil ve yaptığı davranışın yanlışlığını ayırt edemez. Cezai ehliyeti de kısmen yoktur' dedi.

BAHADIR DEMİRÇEVİREN | iHA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
11
9
3
2
1