Görüş Bildir
Haberler
'Rusya 11 Eylül Trajedisinin Uydu Görüntülerini Yayınlayabilir'

'Rusya 11 Eylül Trajedisinin Uydu Görüntülerini Yayınlayabilir'

FreiGeist
11.02.2015 - 17:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rus haber ve analiz sitesi Pravda'nın yayınladığı bir makalede, Vladimir Putin'in Amerika'da yaşanan 11 Eylül saldırılarına ait tarihin akışını değiştirecek uydu görüntülerini servis edeceğini yazdı.

Amerika ile Rusya arasındaki ilişkiler, II. Dünya Savaşı 'ndan beri soğuk savaş dönemlerininin de ötesinde en kötü zamanını yaşıyor. Amerikalı uzmanlar, bu süreçte Rus Liderin henüz bir güçlü atak yapmadığını belirtiyorlar. Putin'in mevcut pozisyonunun fırtına öncesi sessizlik olduğunu iddia eden uzmanlar, gidişat için 'Putin bir kere vuracak, tam vuracak' ifadesini kullanıyorlar.

Rusya'nın yakın zamanda Amerika'da ve Batı'da islam karşıtlığının yükselmesindeki en büyük kilometre taşlarından biri olan ''nin bir düzmece olduğunu, o güne ait kendi uyduları tarafından çekilen görüntüler i servis edeceği iddia ediliyor.

11 Eylül olaylarını, batı halklarını çok iyi manipule eden ve islamofobik bir çizgiye çeken başarılı bir kurgu olduğunu iddia eden Pravda.Com, saldırının Amerika yönetimi tarafından planlandığını ve yönetildiğini belirtiyor. Saldırıyı Amerika'nın yetiştirdiği uluslararası ' radikal islamcı' terör örgütleri ne yaptırarak, Birleşik Devletler yönetiminin batıya bu kurguyu inandırdığı iddia ediliyor.

Ortadoğu'daki enerji kaynakları ve 'Ilımlı İslam' politikaları nın, bu kurguda motivasyon ve inandırıcılık sağladığını belirten Pravda, kanıtların saldırıyı düpedüz ABD tarafından desteklediğini ortaya çıkarttığını söylüyor.

Yabancı ülkelere müdahale için halkına karşı terör faaliyetleri gerçekleştirmekte Amerika'nın temiz olmadığını yazan site, 11 Eylül saldırılarının uydu görüntülerinin yayınlanmasından sonra gerçeklerin artık gizlenemeyecek kadar açık olacağını iddia ediyor.

Putin bu atağında başarıya ulaşırsa, Amerika'nın terörle mücadelede dünyayı koca yalanlarla yıllardır nasıl uyuttuğunu ortaya çıkarabileceğini belirten Pravda, Amerikan rüyasının belki de sonuna geldiklerini deklare ediyor.

Amerika'nın uluslararası mecralarda, terörle mücadelede üstlendiği şahin rolü nü kaybedeceğini ve büyük bir güven kaybına uğrayacağını iddia eden Pravda, ortadoğunun bu gelişmelerden sonra daha da karışacağını ve terör örgütlerinin bu soğuk savaştan daha güçlü çıkabileceğininin altını çiziyor.

Kaynak: Veterans Today, Pravda

Kaynak: http://sayfala.com/rusya/putin-11-eyl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0