Görüş Bildir
Haberler
'Rüşvet Onay Gördü, Dürüstlük Kaybetti'

'Rüşvet Onay Gördü, Dürüstlük Kaybetti'

Fatih UZUN
10.08.2014 - 22:53

Bahçeli: Erdoğan, seçim kampanyasını hiçbir adalet, hiçbir vicdan, hiçbir ahlak göstermeden icra etmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , “Erdoğan, seçim kampanyasını hiçbir adalet, hiçbir vicdan, hiçbir ahlak göstermeden icra etmiştir. Yandaş medya, kiralık kalemler, çıkarlarından başka herhangi bir kaygısı olmayanlar, iç ve dış mihraklar Erdoğan’ın kampanyasına destek vermiştir” dedi.

Bahçeli, “Bugün rüşvet onay görmüş, dürüstlük kaybetmiştir. Haram yükselmiş, helal düşmüştür. Zillet, rezalet ve hezimet öne geçmiş, dik duruş ve ilkeli siyaset geriye düşmüştür” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tayyip Erdoğan ’ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından MHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Bahçeli’nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

Basın toplantımıza hoş geldiniz.

Türk milleti ilk kez doğrudan doğruya Cumhurbaşkanı seçmek için sandık başına gitmiş ve tercihini yapmıştır.

Bu açıdan 10 Ağustos bir milat olmuştur. Aziz milletimiz, Çankaya’nın 12. konuğunu aracısız tayin etmiştir. Türk demokrasisi için önemli bir atılım, demokratik tecrübe için ciddi bir kazanımdır.

Şu an itibariyle oy kullanılan sandıkların tümü açılmış ve sayım işlemi tamamlanmıştır. Katılım oranı da beklentilerin gerisinde kalarak yüzde 74,1 oranında kalmış ve 5 milyon vatandaşımız sandığa gitmiştir.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan 12. Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

MHP Türk milletinin demokratik tercihlerine saygı duymaktadır. Bunun başta siyasi aktörler olmak kaydıyla, herkes tarafından samimiyetle yapılmasını öneriyor ve ümit ediyoruz.

Erdoğan, seçim kampanyasını hiçbir adalet, hiçbir vicdan, hiçbir ahlak göstermeden icra etmiştir.

Yandaş medya, kiralık kalemler, çıkarlarından başka herhangi bir kaygısı olmayanlar, iç ve dış mihraklar Erdoğan’ın kampanyasına destek vermiştir.

Bugün rüşvet onay görmüş, dürüstlük kaybetmiştir. Haram yükselmiş, helal düşmüştür. Zillet, rezalet ve hezimet öne geçmiş, dik duruş ve ilkeli siyaset geriye düşmüştür.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/bahceli-rusve...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0