Görüş Bildir
Haberler
"Ronaldo, Şu Ana Kadar Çalıştırdığım En İyi Oyuncu"

"Ronaldo, Şu Ana Kadar Çalıştırdığım En İyi Oyuncu"

Fatih
30.09.2014 - 21:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ronaldo, Şu Ana Kadar Çalıştırdığım En İyi Oyuncu"

Carlo Ancelotti'den Cristiano Ronaldo'yu gururlandıracak sözler...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti , bugüne dek çalıştırdığı en iyi oyuncunun Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi.

Bilindiği üzere 19 yıllık teknik direktörlük kariyerinde Juventus, Milan ve Chelsea gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarında görev alan Ancelotti, birçok önemli yıldızla birlikte çalışmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Ludogorets ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ancelotti, Real Madrid forması altında çıktığı 255 resmi maçta 265 gole imza atan takımın yıldız futbolcusuyla ilgili, 'Kimseye saygısızlık olmasın ama Cristiano Ronaldo şu ana kadar çalıştırdığım en iyi oyuncu.' ifadesini kullandı.

Ludogorets'in küçümsenecek bir takım olmadığını belirten İtalyan teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nin sürprizlere açık bir turnuva olduğunu hatırlatırken, şöyle konuştu: 'Zor bir maç olacağını biliyoruz. Anfield'da çok iyi işler çıkartmışlardı. Oldukça dinamik ve tehlikeli bir ekibe karşı oynayacağız.'

Ancelotti, Pepe'nin sakatlıktan kurtulduğunu ancak Ludorogets karşısında Portekizli oyuncuya ilk 11'de şans verip vermeyeceğine henüz karar vermediğini de sözlerine ekledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın