Görüş Bildir
Haberler
"Ronaldinho Transferi Bir Projeydi"

"Ronaldinho Transferi Bir Projeydi"

Fatih
03.02.2014 - 20:59

"Ronaldinho Transferi Bir Projeydi"

360'ta Yıldız Yakar'ın sunduğu 'Spor Özel' programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair çok özel açıklamalar yaptı.

'TRANSFERİ KAPATTIK'

Biz hemen hemen transferi kapattık. Jermaine Jones transferini Önder Özen ve ekibi takip etti. Taraftarın tepkisi Dany’nin Galatasaray’dan bize gelmesinden dolayı. Devre arasında transfer yapmak çok zor bir süreç. Geçen sezon ara transferlerde pek başarılı olamadık. Dany transferi için ben negatif durumdaydım fakat arkadaşlarım bu transferi gerçekleştirdi. Bence Dany transferi faydalı olur.

'RONALDİNHO TRANSFERİ BİR PROJEYDİ'

Ronaldinho transferi bir projeydi. Bir kaç defa kamuoyunda anlattım, yapılan her hareket ve stratejiler doğruydu fakat medya her olayın içinde olduğu için transfer olmadı. Medyanın işi kamuoyuna bilgi vermek ama Ronaldinho’nun menajeri medyaya çok yanlış bilgiler aktardı. Medyanın işi haber atlamamak onları asla suçlamıyorum.

'ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN'

Beşiktaş için önümüzdeki 4 maç çok önemli. Beşiktaş, 'Beşiktaş' gibi oynarsa şampiyonluk neden olmasın. Beşiktaş elinden geldiğince ligi üst sıralarda bitirmeye çalışacaktır.

'BİR AN ÖNCE STADIMIZI BİTİRMEK İSTİYORUZ'

Biz stadı en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz ve çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu sezon oynadığımız stadlar belli. Anadolu’da oynamak aklımızdan geçmedi değil ama 8 bin kombine alan taraftarımız var ve Anadolu’da oynamak onlara haksızlık olurdu. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda emniyet tedbirleri çok fazla. Doğu Tribünü’nde taraftarlarımızın alınması engellendi. Kasımpaşa Kulübü ile de imzaladığımız bir protokol var, orada oynamamız engellenemez. Ancak anlaşmalar iptal edilebilir. Bursaspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması için İstanbul Valisi’ne başvurduk ama açıkcası olumlu bir sonuç beklemiyoruz. Bursaspor maçı ya Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda ya da şehir dışında bir statta oynanacak.

'YILDIRIM DEMİRÖREN'İN 102 MİLYON TL ALACAĞI VAR'

Borç konusunu konuşmak Beşiktaş’a zarar veriyor. Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’tan 102 milyon TL alacağı var. Sponsorluk bedellerinin hepsi 110 yıllık gelirlerin toplamını aştı. Şu ana kadar sponsorluklardan gelen gelirimiz 204 milyon dolara ulaştı. Hedefimiz sezon sonunda 250 milyon dolara çıkmak.

'KİMSE BANA ÖNDER ÖZEN'İ ŞİKAYET ETMEDİ'

Biz Önder Özen'den memnunuz. Önder Özen ile ben bir defa ima etme şeklinde bile istafa değil bırakma gibi bir konuyu ne konuştum ne de aramızda böyle bir konu geçti. Onun insanlığına ve şerefine güveniyoruz. Sezon başında genç bir kadro kurmaya çalıştık, yabancı bir hocayla anlaştık. Galatasaray da bizim gibi olmaya çalışıyor. Beşiktaş planladığı gibi çalışmaya devam ediyor. Kimse bana Önder Özen’i şikayet etmedi, herkes ondan çok memnun. İnsanlar kendi aralarında tartışabilir fakat medyanın bunu fazla büyütmemesi lazım. Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Yönetici mazeret uydurmamalı, çözüm bulmalı.

'İBRAHİM TORAMAN'IN TAKIMA DÖNMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL'

İbrahim Toroman bizim kaptanlığımızı yapmış çok da düzgün bir futbolcu. Hatta teknik heyet ile İbrahim'in takımda kalması adına görüşmelerimiz oldu ancak bu duruma sıcak bakmadılar. Şu anda İbrahim Toraman'ın takıma dönmesi söz konusu değil. Ayrıca İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk 'geri dönecek' dersem otoriteyi sarsmış olurum.

'ALMEIDA VE FERNANDES İLE SEZON SONUNDA GÖRÜŞECEĞİZ'

Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Biz Hugo Almeida ve Manuel Fernandes için net fikrimizi söyledik ve sezon sonunda bu konuyu yeniden gözden geçireceğiz. Fernandes sezon sonuna kadar Beşiktaş’ın kontratlı oyuncusudur. Beşiktaş'a çok oyuncular gelmiş, çok oyuncular da gitmiştir.

'TEPKİLER İÇİN ÇOLUK ÇOCUĞU ORGANİZE ETMİŞLER'

Bana olumsuz tepki olabilecek bir durum söz konusu değil. O tepkiler için çoluk çocuğu organize etmişler. Ben halkın içinde olan bir insanım eğer bir derdi olan varsa gelip yüzüme yapsınlar.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın