Görüş Bildir
Haberler
"Ronaldinho Beşiktaş'ın Kapısından Geçemez"

"Ronaldinho Beşiktaş'ın Kapısından Geçemez"

Fatih
02.06.2014 - 22:33 Son Güncelleme: 02.06.2014 - 22:42

Fikret Orman: "Ronaldinho Beşiktaş'ın Kapısından Geçemez"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transferler ve stat inşaatı hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın yapımı konusunda zaman zaman finansal zorluklar yaşadıklarını söyledi. Geçen sezon gündemlerinde olan Ronaldinho'nun gelmek için haber yolladığını söyleyen Orman, 'Artık kapımızdan geçemez' ifadesini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın inşa sürecine ilişkin bilgi verdi.

NTV ve NTV Spor ortak yayınında konuşan Orman, eylül ayı başına kadar stadın yapımını tamamlamayı düşündüklerini söyledi.

Orman, inşaatı kendileri yaptığı için zaman zaman para konusunda zorluk çektiklerini söyledi.

Beşiktaş Başkanı'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde

'Her ay hala eski futbolcu Ferrari'nin alacaklarını ödüyoruz. Hesap sorma işi çok kolay. Bunun bir sonuç oluşturması lazım. Transferlerle ilgili sorulacak bir hesap yok, iyi niyetle yapılmış. rakiplerimizin de başına benzer şeyler gelmiş. Dönemin başkanı Yıldırım Demirören bunlar yaşanmasına rağmen aday olmuş yine başkan seçilmiş.

Benim açımdan en kolayı Yıldırım Demirören'i mahkemeye taşımaktı ama bu süreç çok uzun olacaktır. Geçmiş geçmişte kaldı, geçmişin üzerine bina inşa edemeyiz. Bazı şeyleri kamuoyuna anlatmasak da epey bir yol almış durumdayız.

Vodafone Arena'nın temelini 26 Aralık'ta attık. Biz kendi emeğimizle yapıyoruz. İnşaat süreci ortadadır. Galatasaray'ın stadı da 4 sene sürdü. Etrafı da bomboştu bizim konteynerlarımızı koyacak yerimiz bile yoktu.

Birebir takip ettiğimiz bir iş ve bir kişi bile statla ilgili alcağım var diyemez. Bu işle yatıp bu işle kalkıyoruz. Ağustos sonu eylül başı gibi çatı hariç bitirecek durumdayız. Ama para konusunda çok zorlanıyoruz. Hızlı bitirmek demek hızlı para akışı demek. Transferler ve stadı eş zamanlı yapmak durumundayız.'

'BEŞİKTAŞ'IN KAPISINDAN GEÇEMEZ'

Başkan Orman transfer çalışmalarına yönelik de bilgiler verdi. Geçen sezon transferi gerçekleştirilemeyen Ronaldinho'nun gelmek için haber yolladığını söyleyen Orman, 'Ronaldinho elli kere haber yolladı 'geleyim' diye. Devre arasında bizi kullandı bir daha Beşiktaş'ın kapısından geçirtmem' ifadelerini kullandı.

Caner Erkin konusuna da değinen Fikret Orman, 'Caner Erkin şu an Fenerbahçe ile görüşüyor. Fiyat yükseltmek için Beşiktaş'ı kullandırtmam. Biz Caner'in peşinde koşmayız. Fenerbahçe ile anlaşamazsa, konuşulur. Biz kimseye araç olmayız' ifadelerini kullandı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0