Görüş Bildir
Haberler
'Rekor Kırarız!'

'Rekor Kırarız!'

Batuhan
21.07.2014 - 10:25

'Rekor Kırarız!'

F.Bahçe'de olay yaratan yeni formalan yok satıyor. Cumartesi günü satışa çıkan formalar büyük ilgi görürken bu sezon tarihi rekorlar hedefleniyor. Başkan Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun Topuk Yaylası'nda yaptığı olay lansman sonrası taraftar Feneriumlar'a hücum ederken AKŞAM, forma ustası Fenerium'un kahramanı Başkan Yardımcısı Abdullah Kığılı'ya bu sezon hedefleri sordu.

İşte Kığılı'dan aldığımız yanıtlar

EN BÜYÜK SPONSORUMUZ TARAFTARIMIZ

'Sadece efsane çubuklu formamız değil hepsi çok büyük ilgi görüyoruz. İlk gün 16 bin 500 forma satıldı. Fenerium olarak yetişemiyoruz. Normalde 3 ay öncesinde çalışmalara başlıyoruz. Bu sezon reklam konusunda 'ha oldu ha olacak' derken beklemek durumunda kaldık. Ancak son anda 'En büyük sponsor taraftarımız' diyerek formaları tanıttık. Bizi özellikle son 3 yıldır olağanüstü destekliyorlar. İnanılmaz bir ilgi oldu.

FENERİUM EKİBİNE BİNLERCE TEŞEKKÜR

Bir kere formalar hem futbolcular hem taraftarlar için çok önemli özelliklere sahip. Tiril tiril, çok güzel. Dizaynı ve kumaşı muhteşem. Çok hafif, kesinlikle ter yapmıyor. İnsanın üzerinde adeta hiç yokmuş gibi, vücuda kesinlikle yapışmıyor. Bu formaların kahramanı Fenerium ekibi. 6 yıldır biz yapıyoruz. Yani 18 tane forma hazırladık. Hepsi çok beğenildi. Ustalık dönemindeyiz. Ben bütün çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum, olağanüstü bir ekiple çalışıyoruz.

F.BAHÇELİLERE SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK

Zaten Fenerium öyle bir durumda ki eşi benzeri dünyada yok. Real Madrid'de, Barcelona'da bizim ürün çeşitliliğimizi bulamazsınız. Kadın, çocuk, erkek ürünleri ne isterseniz var. İlerleyen günlerde daha çok sürprizlerimiz olacak. Forma özelinde beklentimiz büyük. 350 bin civarında geçen yıl satışımız olmuştu. En az yüzde 50 artış olacak. Minimum 500 bin forma satacağız. Bu da 75-80 milyon TL civarında bir gelir demektir.

(Akşam)

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-reko...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0