Görüş Bildir
Haberler
"Real Madrid, Messi'den Korkmalı"

"Real Madrid, Messi'den Korkmalı"

Fatih
19.03.2014 - 20:42

"Real Madrid, Messi'den Korkmalı"

El Clasico'yu değerlendiren İspanyol oyuncu, Real Madrid'in Messi'den korkması gerektiğini söyledi.

Barcelona lı oyuncu Jordi Alba, Cristiano Ronaldo 'yu canavar olarak nitelendirdi ancak takım arkadaşı Lionel Messi 'nin daha korkutucu olduğunu söyledi.

Basın toplantısında konuşan Alba, en iyi oyuncu kim sorusuna, 'Messi ile aynı takımda oynadığım için onu söylerim. Ancak Valencia'da oynarken de böyle düşünüyordum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Portekizli oyuncunun da çok önemli olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, 'Cristiano tam bir canavar. Real Madrid için çok önemli bir oyuncu. Ancak biz Messi gibi bir oyuncuya sahibiz. Onlar bizden daha çok korkmalılar.' ifadelerini ekledi.

Takım arkadaşı Neymar'dan övgüyle bahseden İspanyol oyuncu, 'Neymar sakatlık geçirmesine rağmen iyi bir sezon çıkarıyor. El Clasico'da oynamak teknik direktöre bağlı ancak Neymar bence iyi durumda.' sözlerini kullandı.

Alba, son olarak da El Clasico'yu, 'El Clasico'nun favorisi olmaz. Çok güzel bir maç olacak. Madrid çok iyi takım. Onları yenmek çok zor. Disiplinli şekilde savunma yapmalıyız. Bernabeu'da hakemi ve taraftarları unutup kazanmaya odaklanmalıyız.' ifadeleriyle değerlendirdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın