Görüş Bildir
Haberler
"Real Madrid'in Gücünün Farkındayız"

"Real Madrid'in Gücünün Farkındayız"

Fatih
11.08.2014 - 23:03

"Real Madrid'in Gücünün Farkındayız"

Sevilla Teknik Direktörü Emery: 'Bu maçın tatlıdaki kiraz olmasını umuyoruz'

UEFA Süper Kupa maçında yarın Real Madrid ile karşılaşacak Sevilla’nın teknik direktörü Unai Emery, kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bu maçın tatlıdaki kiraz olmasını umuyoruz” dedi.

Emery, maçın oynanacağı Cardiff City Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. İspanyol teknik adam, Real Madrid maçına hazır olduklarını belirterek, “Oyuncularım en zor koşullarda oynamaya hazır. Yarın bizim için hem yeni bir adım hem de aşılması gereken bir zorluk olacak. Kesinlikle keyif alacağımız bir maç yapacağız. Bu maçın tatlıdaki kiraz olmasını umuyoruz. Takımın ruhu ve morali çok yüksek. Rakibimizin ise çok güçlü olduğunun farkındayız” diye konuştu.

Takımının teknik kalitesinin çok yüksek olduğunu ifade eden Emery, kuvvetli oldukları noktaları sahaya taşımak istediklerini ancak stratejilerinin başarısının ise Real Madrid’e bağlı olduğunu aktardı.

Madrid ekibinin kadrosunda güçlü futbolcuların yer aldığına dikkati çeken Emery, “Ama biz de tutkuluyuz. Antrenmanlarımızda bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Süper Kupa’ya çok önem veriyoruz, bizim için büyük fırsat. İki takımın da gücünün tamamını sahaya yansıtabileceğini düşünmüyorum, eşit düzeyde olduğumuz fikrindeyim” ifadelesini kullandı.

Emery, yarın sahada hangi futbolculara şans vereceğinin sorulması üzerine, bunun çok önemli olmadığını, Real Madrid karşısında iyi bir oyun sergileyebilecek bir takımın sahada yer alması için çaba harcadıklarını söyledi.

İspanyol teknik adam, Liverpool’un kadrosuna katmak istediği Alberto Moreno ile ilgili soruya ise, “Bilmiyorum. Yarın bizimle olacak” yanıtını verdi.

Sevilla’nın savunma oyuncusu Federico Fazio da Galler’e gelişleri sırasında uçuşlarında rötar yaşanmasının kendilerini yormadığını ve maça hazır olduklarını belirtti. 27 yaşındaki futbolcu, Real Madrid’e transfer olan Gareth Bale’in takıma hızlı adapte olmasıyla ilgili bir soruya karşılık, bu durumun kendisini şaşırtmadığını ve Bale’in üst düzey yetenekte bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Sevilla takımı, UEFA Süper Kupa maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı statta yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmanda teknik direktör Emery ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/11/337855-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın