Görüş Bildir
Haberler
"Real Madrid'den Teklif Gelirse Kabul Ederim"

"Real Madrid'den Teklif Gelirse Kabul Ederim"

Batuhan
30.03.2015 - 11:58

Real Madrid'in altyapısında görev yapan Fransız efsane isim Carlo Ancelotti'nin yerine göz dikti.

Zinedine Zidane ilk kez Real Madrid Başkanı Florentino Perez 'den teklif alması durumunda takımın başına geçebileceğini açıkladı.

42 yaşındaki teknik adam, şu an Real Madrid'in altyapı takımını çalışıtırıyor ve hakkında ayrılık söylentileri çıkan Cralo Ancelotti yerine bir numaralı aday konumunda.

Canal+ 'ya konuşan Fransız isim, 'Eğer Real Madrid teknik direktörülüğü teklif edilirse kesinlikle kabul ederim. Ama şu an takımın başında çok başarılı bir teknik adam var. Ben de henüz öğrenme dönemindeyim. Teknik direktör olmaya hazır mıyım? Buna hiç bir zaman tam olarak hazır olamazsınız. Futbolculuk kariyerimde de neler olacağını hiç bilemezdim, teknik adamlık da aynı şekilde.' dedi.

Ancelotti'den övcü ile bahseden Zidane, 'Ancelotti'den çok fazla şey öğrendim. Onun hakkında ne düşündüğümü çok iyi biliyor. Bence insanlar ne derse desin o Real Madrid için çok uygun bir çalıştırıcı.' ifadelerini kullandı.

Mourinho ile de birlikte çalışma fırsatı yakalayan Fransız isim, Ancelotti ile Portekizli çalıştırıcının birbirlerinden farklı olduğunu 'Mourinho asla pes etmeyen biri. Sert ama adil biri. Oyuncuları için her şeyi yapmaya hazır. Ancelotti ise daha farklı. O oyuncuların 'havalı babası'. Çok daha sabırlı. Ama ne zaman sert olunması gerektiğini de biliyor. Bir takımı yönetmek çok zor. Soyunma odalarında neler olabileceğini çok iyi biliyorum. Bazen sert olmalı bazen oyuncularınızı yalnız bırakmalısınız ve bunu dengeli bir şekilde yapmalısınız.' şeklinde açıkladı.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0