Görüş Bildir
Haberler
'Rant İçin Zeytin Ağaçlarına Kıymayın' Diyen Tarkan'a, Sanayi Bakanı Özlü'den Cevap: Zeytinlikleri mi Varmış?

etiket 'Rant İçin Zeytin Ağaçlarına Kıymayın' Diyen Tarkan'a, Sanayi Bakanı Özlü'den Cevap: Zeytinlikleri mi Varmış?

FreiGeist
01.06.2017 - 13:57 Son Güncelleme: 01.06.2017 - 16:25

Tarkan, TBMM gündemine taşınan 'Zeytin Ağacı Koruma Kanunu' değişikliğine karşı ses verenlerden biri olmuş ve “rant için zeytin ağaçlarına kıymayın' demişti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ünlü sanatçının bu çağrısı üzerine 'Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan’ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün saat 15:00’te Meclis’te görüşülen yasa tasarısı öncesinde çevreye duyarlılığıyla bilinen Tarkan’dan bir mesaj gelmişti.

Zeytinlik alanların imara ve sanayi tesislerine açılmasına tepki gösteren ünlü sanatçı, "Zeytin ağaçları Anadolu'nun hazinesidir belleğidir" demişti.

Hatta bu mesaj komisyonda da gündeme gelmişti...

Özlü: "Tarkan'ın ne işi var, Tarkan'ı niye karıştırıyorsunuz?"

Özlü: "Tarkan'ın ne işi var, Tarkan'ı niye karıştırıyorsunuz?"

Habertürk’ten Deniz Çiçek’in haberine göre Tarkan’ın bu mesajı üzerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den cevap geldi. 

Üretim Reform Paketi ile ilgili TBMM Sanayi Komisyonu'ndaki görüşmelerde milletvekillerinin Tarkan'ın da düzenlemeye karşı çıktığını anımsatması üzerine Özlü, “Tarkan'ın ne işi var, Tarkan'ı niye karıştırıyorsunuz?” dedi. Özlü, “Tarkan'ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan'ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanayi Bakanı'nın Tarkan'a yanıtı ekşi sözlük'ün de gündeminde...

Sanayi Bakanı'nın Tarkan'a yanıtı ekşi sözlük'ün de gündeminde...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tasarı eğer maden ve sanayi tesislerini içermezse bunun zeytinliklerin ölüm fermanı olacağını söyleyen zeytin üreticileri, kendilerine söz verilmemesi üzerine dün komisyonu terk etmişti...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
740
235
69
23
16
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Peregrinus

Bence sen in o koltuktan Tarkan otursun.

lady kasumova

O sanatçı şarkı söylesin konuşmasın , bu doktor hasta baksın konuşmasın, bu işçi alın teri döksün ama yorum yapamasın,bu öğretmen sadece okula gitsin,başka i... Devamını Gör

Fulyana

'' Rant için Zeytin ağaçlarına kıymayın'' cümlesi çok açık nettir. Bakan olayı çarpıtayım derken kendi çarpılmış. Yazıklar olsun ülkenin başına geçip kıyanla... Devamını Gör