Görüş Bildir
Haberler
"Rakiplerimizin Stadını Devlet Yapıyor"

"Rakiplerimizin Stadını Devlet Yapıyor"

Batuhan
10.12.2014 - 12:28

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler Vodafone Arena'yı ziyaret etti. Fikret Orman şimdiye kadar yapılan yatırımların 100 milyon TL'yi geçtiğini söylerken, 'Rakiplerimizin stadını devlet yapıyor' dedi.

Vodafone Arena'da artık kaba inşaattan çıkıp, çatı imalatına başladıklarını söyleyen Fikret Orman, 'Çok zorlansak da çok dışarı hissettirmemeye çalışsak da, aynı anda bütün takımları finanse etmeye çalışıyoruz. Zor bir süreç. Tüm kulüpler sıkıntı içerisinde, fakat bizden başka yatırım yapan kimse yok. Onların tüm yatırımlarını devlet yapıyor, biz kendimiz yapıyoruz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah da iyi bir şeyler yapmaya çalışana yardım eder. Biz de Allah'ın yardımıyla stadımızı tamamlayacağız' dedi.

Stadın şimdiye kadar ki maliyetinin 100 milyon TL'nin çok üzerine çıktığını kaydeden Orman, 'Stat ne zaman biter' sorusuna, 'Tahmin vermek istemiyorum. Bizim bir tahminimiz var aklımızda. Bunun güzelliğini konuşmaktansa tarihini konuşuyoruz. Bir sene evvel 26 Aralık temel atmaya başladık. O günden bu yana önemli mesafe katettik. Daha evvel yapabilirdik. Ama her şeyi eşdeğer

götürmeye çalışıyoruz. Ferrari'nin parasını da ödemek zorundayız. 5 taksidimiz kaldık. 20'yi verdik bir beş daha ödeyeceğiz. Kredilerimizi de ödüyoruz. Zorlanıyoruz ama iyi gidiyoruz' yanıtını verdi.

Stat bittiği zaman 40 bin kişi önünde oynamayı beklediklerini vurgulayan Orman; 'Kombineye gelen talepler o yönde. İnşallah bitsin de stadımıza dönelim' diye konuştu.

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ise Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in sakatlıklarıyla ilgili kısa bir açıklama yaparken, 'Etlikenmek söz konusu olacaktır ama kadromuz çok iyi. 3 tane santraforumuzu var 2 tanesi sakat. Şimdi zor olacak ama üçüncü oyuncumuza çok iş düşecek' ifıadelerini kullandı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0