Görüş Bildir
Haberler
'Rakiplerim, Putin Onlardan Söz Etmiyor Diye Kıskançlıktan Çatlıyor'

'Rakiplerim, Putin Onlardan Söz Etmiyor Diye Kıskançlıktan Çatlıyor'

Hande öçalan
20.12.2015 - 13:09 Son Güncelleme: 20.12.2015 - 23:17

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile birbirlerini övdükleri için kendisini eleştiren rakiplerine tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Washington Post gazetesinin haberine göre, Iowa'da miting düzenleyen Trump, 'Putin, bana olumlu yaklaşıyor. Dürüst olmak gerekirse, ben de ona olumlu yaklaşıyorum” dedi.

Putin ile birlikte ‘Rusya ve ABD'nin çıkarlarına uygun şekilde çalışabileceklerini’ söyleyen Trump, “Cumhuriyetçi Parti'den rakiplerim ise kıskançlıktan çatlıyor. Çünkü Putin, onlardan söz etmiyor ve etmeyecek' diye konuştu.

"Donald Trump, çok parlak biri"

"Donald Trump, çok parlak biri"

Rusya Devlet Başkanı Putin, perşembe günü düzenlediği yıllık basın toplantısında Trump hakkında övgü dolu sözler sarf etmişti. 'Donald Trump, hiç kuşkusuz çok parlak ve becerikli biri' diyen Putin, 'Onun kabiliyetini değerlendirmek bizim işimiz değil buna ABD seçmenleri karar verir. Ama Trump başkanlık yarışının mutlak lideri. Rusya ile ilişkileri yeni bir seviyeye taşımak ve derinleştirmek istediğini söyledi. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

Trump ise Putin'in kendisi için dile getirdiği iltifat dolu sözlerden onur duyduğunu belirtmişti.

Sputnik News

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
83
9
4
3
2
0