Görüş Bildir
Haberler
"Rabia İşareti Yaptığında Aklınıza 4 Bakan Gelecek"

"Rabia İşareti Yaptığında Aklınıza 4 Bakan Gelecek"

Onedio Medya
04.03.2014 - 22:44 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 22:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Rabia İşareti Yaptığında Aklınıza 4 Bakan Gelecek"

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın yaptığı Rabia işaretini hatırlatarak, 'Bu artık malı götüren 4 kişi demek. Artık bundan sonra böyle yaptı mı aklınıza 4 bakan gelecek.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçim mitinglerine Beylikdüzü ilçesiyle devam etti. Konuşmasında yine Başbakan Erdoğan'a yönelik sert eleştirilerini sürdüren Kılıçdaroğlu, bir hükümetin hikayesini anlatacağını söyleyerek, Başbakan Erdoğan'la özdeşleşen Rabia işaretini yaptı. İşaretin 4 bakan olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Bu artık malı götüren 4 kişi demek. Artık bundan sonra böyle yaptı mı aklınıza 4 bakan gelecek.' diye konuştu.

'Her yer rüşvet her yer yolsuzluk' sloganı atan kalabalığa Rabia işareti yaptığı eliyle ritim tutan Kılıçdaroğlu, 'Bu 4 bakandan birisi 50 milyon dolar rüşvet alıyor 28 seferde. Birisi 10 seferde 10 milyon dolar rüşvet alıyor. En mütevazi olanı Egemen Bağış. O da 3 seferde 1.5 milyon dolar rüşvet alıyor. Çünkü onun rüşveti çikolata kutusunda gidiyor. Gülüyoruz ama güzel bir söz var. Güleriz ağlanacak halimize. Ülkeyi yönetiyor bu adamlar. Ülke insanını verdiği oylarla yönetiyorlar. Hırsızlıkla, soygunlarla mücadele edeceklerdi. Yolsuzluklarla mücadele edeceklerdi. İktidar oldular halkı soydular.' şeklinde konuştu.

Habertürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0