Görüş Bildir
Haberler
"Prandelli Yalan Söylüyor"

"Prandelli Yalan Söylüyor"

Batuhan
04.11.2014 - 15:25

G.Saray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Dün ülkenin en büyük gazetesi AD'ye konuşan Albers bu kez de devlet televizyonu NOS'a konuştu.

G.Saray'ın yeni genel menajeri Ali Dürüst'le Dortmund'da akşam yemeği yediğini açıklayan Albers, 'Bana Wesley ile devam etmek istediklerini söyledi. Bir önce sportif direktör (Lütfi Arıboğan'ı kastederek) bana üç kez Wesley'nin sözleşmesini yenilemek istediklerini söylemişti. Her zaman yakındı. O zaman yakın olduğumu düşünüyordum ama şu anda hislerim farklı. Ne zamanki Wesley'nin sözleşmesi uzatılır o zaman inanırım' dedi.

'BİZ PARAMIZI İSTİYORUZ'

G.Saray'ın kendilerinden ödemeler için zaman istediğini hatırlatan Albers, 'Anlaşamadık. Biz paramızı istiyoruz. Onlar Ağustos ve Eylül maaşlarını ödeyemedikleri zaman pek çok açıklama yapıyorlardı şimdi ise büyük bir isteksizlik seziyorum. Sneijder takımdaki yerini de kaybetti' iddiasında bulundu.

'PRANDELLI'YE EMİR YUKARIDAN GELDİ'

Albers, Sneijder'ın Kasımpaşa maçında yedek kalması ile ilgili olarak da, 'Koç bunun taktik bir seçin olduğunu söylüyor ama bu kendisine yukarından gelen bir talimattı' iddiasında bulundu.

'BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞECEĞİ KESİN'

Yaşanan olaylara nasıl bakmak gerektiği konusunda ALbers, 'Bazı şeyler değişeceği kesin. Yeni bir genel menajer ve yeni bir başkan var. 2019'a kadar sözleşme uzayacak mı? Onlar Wes'i Ocak ayında satacaklar mı? Yoksa sadece sözleşmesini 2016'ya kadar mı kullanacaklar?' sorularıyla konuşmayı tamamladı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-prandelli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0