Görüş Bildir
Haberler
'Prandelli Kimseyi Suçlayamaz, Galatasaray Çok Kötü'

'Prandelli Kimseyi Suçlayamaz, Galatasaray Çok Kötü'

Batuhan
28.11.2014 - 12:42

İngiliz futbol sitelerinden goal.com, İtalyan hoca Cesare Prandelli’nin İtalya Milli Takımı ardından çalıştırdığı Galatasaray Kulübü tarafından kovulmasına geniş yer verirken, “Prandelli başkalarını suçlayamaz. Bu sezon Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en kötü takımıydı” yorumunu yaptı.

İtalyan menajerin haftalardır atılmanın eşiğinde olduğuna dikkat çeken goal.com, kaçınılmaz boşanmada ona verilecek paranın tek sorun kaldığına işaret etti.

Salı günü Prandelli’nin bir bildiri yayınlayarak, görevi alırken kendisine verilen sözlerin tutulmadığından şikayet ettiğini yazan site, bu sözler arasında Alexandre Pato, Joel Campbell ve Alex Song gibi transfer hedeflerinin bulunduğunu kaydetti.

Prandelli’yi tutan Duygun Yarsuvat’tan önceki Başkan Ünal Aysal ile İstanbul’da içten sorunlar yaşandığının şüphe götürmediğini belirten futbol sitesi, soyunma odasındaki sorunlar dışında takımdaki futbolcuların maaşlarının ödenmediğine dikkat çekti. Sitenin kaynaklarına göre, Felipe Melo’nun çok düşmanı olduğu gibi Sneijder bazı takım arkadaşları tarafından sevilmiyor.

“Bu sorunlara rağmen Prandelli Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmelidir. Bu takım hiç değilse Anderlecht gibi takımları yenecek kadar kaliteye sahiptir. Galatasaray Süper Lig’de mücadele ediyor. Hafta sonunda Trabzonspor’a 3-0 yenilerek negatif gol avantajı oldu” yorumunu yapan Goal, Prandelli’nin, İtalya’nın Dünya Kupası’ndan birinci turunda gidişinde suçlamalardan iyi kurtulduğuna dikkat çekti.

Prandelli’nin Dünya Kupası’nda sayısız teknik ve taktik hataları yaptığını vurgulayan site, İtalyan hocanın Euro 2012′den sonra 10 değişik takım denediğini belirtti. Dünya Kupası’ndan önce İtalya dokuz ay hiç maç kazanmadı ve Dünya Kupası’nda Costa Rica, Uruguay ve İngiltere ile bulunduğu grupta elendi.

“Uzun zamandır Prandelli’nin iyi performans gösteremediği belli. Galatasaray’da bedbahtlığına son verildiğinde suçu başkalarına atmamalıdır” diyen Goal, yazısına şöyle devam etti:

“Çarşamba günü Anderlecht maçında ki 2-0′lık mağlubiyet Galatasaray’ı sadece Şampiyonlar Ligi’nden atmadı, Avrupa Ligi’ne de kalamıyorlar anlamına geliyor.” 

DHA

Kaynak: http://zete.com/ingiliz-basini-prande...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0