Görüş Bildir
Haberler
"Prandelli Gitmekle Acele Etti"

"Prandelli Gitmekle Acele Etti"

Fatih
03.12.2014 - 19:09

"Prandelli Gitmekle Acele Etti"

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Carlo Tavecchio, Galatasaray'dan kısa süre önce ayrılan teknik direktör Cesare Prandelli'nin iyi bir çalıştırıcı olduğunu ancak Türkiye'ye gitmek için acele ettiğini savundu.

İtalya'da görev yapan Türk basın mensuplarını kabulünde konuşan Tavecchio, defalarca Türkiye'de bulunduğunu hatırlatarak, 'Çok güzel bir ülkeniz var ve ülke olarak çok önemli bir konumdasınız. Son yıllarda ekonomik büyümenizi hayranlıkla takip ediyorum' dedi.

Türkiye'deki futbol liglerini yakından takip ettiğini, milli maçları izlediğini ifade eden başkan Tavecchio, geçen Haziran ayında İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden istifa ettikten sonra Galatasaray'ın başına geçen ancak buradaki görevinden de önceki hafta ayrılan vatandaşı Prandelli için, 'Bana göre çok başarılı ve iyi bir insan ama bence tanımadığı bir lige gitmekte acele etti. Bence biraz ara vermesi daha iyi olurdu' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan kabulde bulunan isimlerden İlker Dilek, Tavecchio'ya, 'Türkiye ve İtalya'daki spor kulüplerinin mevcut durumları ve örgütsel yapılarının karşılaştırmalı analizi' konulu yazdığı tez ile federasyon başkanının isminin yazılı olduğu özel bir forma hediye etti.

Kabulde ayrıca İtalya Spor Yazarları Derneği Roma Şubesi Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı da hazır bulundu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın