Görüş Bildir
Haberler
'PKK'lılar Ambulans Şoförümüzü Şehit Etti'

'PKK'lılar Ambulans Şoförümüzü Şehit Etti'

Deniz Gök
25.09.2015 - 18:16 Son Güncelleme: 26.09.2015 - 08:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesinde güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada yaralıları almaya giderken PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan ambulans şoförünün şehit edildiğini söyledi.

Seçim bölgesi Bursa’daki bayramlaşma törenine katılan Müezzinoğlu, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralıları almaya giden bir ambulansın, PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldığını söyledi.

Müezzinoğlu, 'Terör bize bayramımızı zehir etti. Bugün de yine Sabah 2 tane şehit, 11 tane yaralımızın haberini aldık. İnsanlık dışı tuzak kuran bu terör örgütü ne yazık ki yaralı kurtarmaya çalışan 112 ekiplerini kaçırdı. Ekiplerimizden haber alamıyoruz. Bunların bir dava ile insanlık ile alakası yok' diye konuştu.

'Allah bunları kahretsin'

Müezzinoğlu konuşmasını sürdürürken danışmanlarından biri önüne bilgi notu koydu. Bunu okuyan Müezzinoğlu, 'Maalesef ambulans şoförümüzü şehit etmişler. Allah bunları kahretsin. Bu millet size bu bedeli ödedetecek' dedi.

Bakan Müezzinoğlu konuşmasının ardından gazetecilerin sorusu üzerine, ambulansta bulunan diğer görevliler hakkında her hangi bir bilgi alamadıklarını, öğrendiklerinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0