Görüş Bildir
Haberler
'Pensilvanya'dan Beddualar Sallıyor. Hangisi Tutuyor? Tutmaz'

'Pensilvanya'dan Beddualar Sallıyor. Hangisi Tutuyor? Tutmaz'

Onedio Medya
25.03.2016 - 16:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan doğu ve güneydoğuda yürütülen operasyonların kararlılıkla devam ettirileceği mesajını verdi ve 'Ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurt içinde ve yurt dışında verdiği kayıplar bunun en az 10 katı' açıklamasında bulundu. Konuşmasında ayrıca Gülen'e de yer veren Erdoğan 'Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yozgat'ta gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'Teröristlerin yurt içinde ve yurt dışında verdiği kayıplar bunun en az 10 katı'

'Teröristlerin yurt içinde ve yurt dışında verdiği kayıplar bunun en az 10 katı'

'Kınalı Hasan 100 yıl öncesinin o puslu günlerinde anaların vatanları uğruna hayatını feda etsin diye gönderdikleri yüzbinlerce insanlarımızdan biridir. Bugün de hamd olsun Kınalı Hasanlar eksik olmuyor. Temmuz ayından beri terör eylemlerinde 7'si polis 3'ü asker olmak üzere 10 evladını toprağa verdi.

Cuma namazını Sorgun'da yeni camide kılmak arzusundayım. Ancak dün bir evladımızı Şırnak'ta şehit verdik. Şehidimizin cenazesini kılmak, ailesinin yanında olmak istedik. Tüm şehitlerimizin ailelerine, milletimize başsağlığı diliyorum.

Ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurt içinde ve yurt dışında verdiği kayıplar bunun en az 10 katı. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Her birinin acısını yüreğimizde hissetmekten kendimizi geri alamıyoruz.

Gülen'e: 'Bu toplumu, bu ümmeti parçaladın'

Nasıl ki Kınalı Hasanı, onun yolunda gidenleri gıpta ile anıyorsak, bugünkü şehitlerimizi mücadelenin sembolü olarak anılacaktır. Bizim bir rabiamız var. Birincisi tek millet. Bizi bölmek isteyenler, bu ayrımcılar buna muvaffak olamayacaklar. Bizi bölemeyecekler. İkincisi tek bayrak. Bu bayrak niye kırmızı? Çünkü rengini şehidimizin kanından alıyor da onun için. Oradaki anlam farklı. Hilal neden? O da bir bağımsızlık mücadesinin ifadesi. Bir de yıldız var, bilin ki her şehit bir yıldızdır. Tek vatan diyoruz. 780 bin kilometreyle tek vatan. Bazı zavallılar çıkmış operasyon yapmaya çalışıyorlar. Bu topraklar kuru bir toprak değildir. Burada şehitlerimizin kanı vardır, onunla yoğrularak tek vatan olmuştur. Dördüncüsü tek devlet. Devlet içinde devlet yok. Ne paralel devlet, ne de bu ayrımcılar. Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangi tutuyor? Tutmaz, samimi değilsin, dürüst değilsin, bu toplumu, bu ümmeti parçaladın. Bu devletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. İşin hakikatini bilmiyorlar.

Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. 'O ne derse doğrudur' diye mantığıyla hareket edenler var. Yolumuz bir asır önce ezanı susturmamak, milletin onurunu çiğnetmemek için yüreğiyle mücadele eden ecdadımızın yoludur. Sultan Alparslan'ın, Kılıçarslan'ın, Osman Gazi'nin, Fatih'in, Çanakkale şehitlerinin yoludur. Kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Terörle mücadelede son ana kadar, silahlı kuvvetlerimizle, polisimizle, korucularımızla bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yatırım tutarı 321 trilyon lira olan 74 projenin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz'

Yozgat'a giderken eli boş gitmek olmaz. Hem toplu açılış yapalım, hem de yeni müjdeleri duyuralım istedik. Toplam yatırım tutarı 321 trilyon lira olan 74 projenin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Eskiden yatırım da devletten beklenirdi. Devlet temel hizmetleri getirmekle mükelleftir. Yozgatlı kardeşlerimin havalimanı taleplerine kayıtsız kalmadık. Nihayi aşamaya getirdik. Yozgat Havalimanımızın hayırlı olmasını diliyorum. 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşa edilecek. Bir diğer müjdemiz de hızlı tren. Çalışmalar hızla sürüyor 2018 yılında buradaki istasyondan hızlı trene binecek. Bu hizmetler göçün önüne geçmek için yeterli değil. Vatandaşlarımıza doğdukları yerlerde hayatlarını sürdürebilecekleri iş ve aş imkanlarını yaratmak zorundayız. Altyapı ile mağduriyetleri büyük ölçüde giderdik. Şimdi istihdam bakımından Yozgat'ı cazip bir şehir haline getirme derdindeyiz.

'Brüksel'deki çadırda paçavra dalgalandırdılar, 2 gün sonra ne oldu?'

Biz damdan düştük, biz bedel ödedik. Bunlar terör örgütü mensuplarına çadır kurduruyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. 2 gün sonra bak ne oldu? Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Yazık oldu o insanlara. Biz yakaladık, gönderdik, beyefendiler teröristi serbest bıraktılar. Hadi bakalım. Şimdi verin hesabını. Terör tüm dünyanın sorunudur. İnşallah anlayacaklar. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
24
16
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

amk adam "evlerine ateşler salsın" dedi, ülke ateşler içinde kaldı. daha ne tutması.

Pasif Kullanıcı

İngiltere'de bir hastanenin kanser bölümünde bir deney yapmışlar. Ölümcül hastaların bir bölümü için bir grup gönüllü aylarca dua etmiş. Bir kısmı için ise d... Devamını Gör

feyk

hastalarin kendi dua etse belki placebo etkisinden biraz faydasi olabilir ama ancak o kadar.

Bozokluht

Havaaliymis hızlı trenmis zaten son beş on senedir tekrar tekrar açıyorlar. Hatta hızlı tren ilk duyuruldugunda 2012'de bitecekti . Bu gidişle 2023 gider hed... Devamını Gör