Görüş Bildir
Haberler
'Penis Büyütücü' İstedi, Büyüteç Geldi

'Penis Büyütücü' İstedi, Büyüteç Geldi

cglrclk
05.06.2014 - 09:33 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 12:55

İsmi verilmeyen tüketici, internetten sipariş verdiği 100 dolarlık 'büyütücü' yerine, 5 dolarlık 'büyüteç' ile karşılaşınca dumura uğradı.

Malezya'da ilginç bir dolandırıcılık hikayesi tüketici hakları derneğine taşındı ve dava konusu oldu.

İnternetten 100 dolar (yaklaşık 212 TL) ödeyerek 'penis büyütücü' siparişi veren adam, kapısına gelen ve içinde 5 dolar (10,5 TL) değerinde sıradan bir büyüteç olan paketle neye uğradığını şaşırdı.

Paketin içinde, üstünde 'Gün ışığında kullanmayınız' yazılı kullanım kılavuzu da bulan adam sinirden küplere binince, isminin gizli tutulması şartıyla tüketici mahkemesine başvurdu.

Olayın ortaya çıkmasıyla açıklama yapan Malezya Tüketici Hakları Derneği Başkanı Seri Michael Chong, özellikle 'seks ürünleri' konusunda erkeklerin de kadınların da benzer şekilde sıkça dolandırıldığını söyledi.

Chong, sadece 2014'ün ilk beş ayı içerisinde üç kişinin yaklaşık olarak 15,000 dolar ( yaklaşık 32 bin TL ) dolandırıldığını söyledi ve sözlerini bir uyarı ile bitirdi: 'İnsanlara, doktor kontrolü altında ürünler tüketmelerini tavsiye ediyoruz. Hem maddi açıdan hem de sağlık açısından.'

Kaynak: http://www.karnaval.com/article.php?a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın