Görüş Bildir
Haberler
"Patron Çıldırdı" Dedirtecek Kadar Ucuz Hediye Tavsiyeleri

"Patron Çıldırdı" Dedirtecek Kadar Ucuz Hediye Tavsiyeleri

İlginç Hediyeler
15.07.2014 - 15:44 Son Güncelleme: 05.08.2014 - 19:15

Sevdiklerinize küçük sürprizler yaparak onları şaşırtmanız ve mutlu etmek hem sizin kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olur hem de onların.. Ama mutlu olmasını istediğimiz kişilere hediye almaya kalksak, işin içinden çıkamayız herhalde.. Ama fiyatları bütçemizi sarsmayacak uygunlukta olan hediye seçenekleriyle neden dostlarımızı mutlu etmeyelim ki! Küçük değişikliklerin, büyük mutlulukları da beraberinde getirdiğini unutmamak gerekir. Patron çıldırdı dedirten fiyatlarıyla dikkatleri çeken bu ilginç ve bir o kadar da eğlenceli ürünleri çok seveceğinizden eminiz.. Eee o zaman bu ilginç hediyeler sayesinde sevdiklerinizi ne kadar mutlu edebilirsiniz bir de birlikte göz atalım, ne dersiniz?

Kaynak: http://www.ilginchediye.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Şırınga Kalem

1-) Şırınga Kalem

Aile hekiminize ya da hemşire tanıdığınıza hediye edebileceğiniz şırınga şeklindeki bu kalem görenleri şaşkına çeviriyor.

2-) Sihirli Yumurta

2-) Sihirli Yumurta

Seni seviyorum demenin en eğlenceli hali karşınızda! Fasulyesi aracılığıyla sürpriz mesajlar veren sihirli yumurta etrafa sevgi saçıyor. Tepesini kırıp, bir kaç gün suladığınızda boy gösterecek olan fasulyesiyle sizi çok şaşırtacağından eminiz.

3-) LED Parmak Işığı

3-) LED Parmak Işığı

LED parmak ışığı sayesinde artık kim korkar karanlıktan! Gece kitap okurken ya da çantanızda anahtarınızı ararken size destek olacak LED parmak ışığı kullanışlılığıyla kendisi küçük fakat işlevi büyük bir hediye olacak.

4-) Su Fışkırtan Kamera

4-) Su Fışkırtan Kamera

Şakacı olduğu kadar bir o kadar da fotoğraf çekilmeyi seven arkadaşlarınıza su fışkırtan kamerayı hediye ettiğinizde onu önce gerçek bir fotoğraf makinesi zannederek çok sevinecekler fakat çekim sırasında öyle olmadığını anladıklarında hem ıslak hem de şaşkın olacaklar :)

5-) Prenses Törpüleri

5-) Prenses Törpüleri

Şimdi sıra, şıklığından ödün vermeyen kız arkadaşlarınızı mutlu etmeye geldi.. Prenses törpüler sayesinde tırnaklara bakım yapmak artık çok daha keyifli.. 6 farklı modeli bulunan prenses törpüleri kızlar çok sevecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri

6-) Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Ürünleri

İnsanın hayatında 'Seni her şeyden çok seviyorum' diyebileceği birinin olması ne kadar güzel bir şey öyle değil mi? Kupa bardak, mousepad, magnet, duvar saati gibi pek çok ürüne basılabilen bu tasarıma sevgilinizle kendi isminizi yazdırmanız mümkün.

7-) Dolar Kitap Ayracı

7-) Dolar Kitap Ayracı

Tam bir kitap kurdu olan arkadaşınıza her zaman,  okumanın ne kadar değerli olduğunu hatırlatacak dolar kitap ayracı da ilginç ve ucuz hediyeler arasında yer alıyor.

8 -) 4'lü Pasta Süsleme Şablonu

8 -) 4'lü Pasta Süsleme Şablonu

4'lü pasta süsleme şablonu ile kahvenize, sütünüze ve pastalarınıza renk katabileceksiniz. Mutfakta oldukça başarılı olanlar ve küçük sürprizler yapmayı sevenler bu süsleme şablonlarına hayran kalacaklar.

9-) Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri

9-) Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri

Bazen istemeden sevdiğimiz kişilerin kalbini kırabiliriz. En çokta sevdiklerimizi kolayca yaralayabiliriz zaten.. Ama önemli olan bir şeyleri düzeltmek için çaba göstermektir. Kupa bardak, masa saati, duvar saati, magnet, puzzle ve mousepad gibi farklı ürünlere basılabilen eşeklik ettim tasarımı en iyi özür dileme yöntemlerinden..

10-) Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Rozet

10-) Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Rozet

Eski, yazılı rozetleri rafa kaldıracak kişiye özel fotoğraf baskılı rozetler sayesinde, hediye edeceğiniz kişinin fotoğrafını rozete bastırarak ona beklemediği bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın