Görüş Bildir
Haberler
'Pasaportumdan Bu Kara Lekeyi Nasıl Silerim' Demişti: Twitter'da Bingöl Esprisi Yapan Kişiye Soruşturma

etiket 'Pasaportumdan Bu Kara Lekeyi Nasıl Silerim' Demişti: Twitter'da Bingöl Esprisi Yapan Kişiye Soruşturma

Batuhan
23.04.2020 - 09:45

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Macaristan'dan Bingöl'e getirilerek karantinaya alınan bir kişinin Twitter hesabından kentle ilgili yaptığı, 'Budapeşte-Bingöl seferine tanık oldum resmen. Pasaportumdan bu kara lekeyi nasıl silerim' paylaşımı sonrası Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt dışından Bingöl'e getirilen 123 yolcudan Pelin Portakal isimli bir kullanıcının sosyal medya hesabından Bingöl'e dair yapmış olduğu paylaşımın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

"Alenen aşağılama suçundan soruşturma başlatılmıştır"

"Alenen aşağılama suçundan soruşturma başlatılmıştır"

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, 'Dün gece Macaristan'ın başkenti Budapeşte'den Bingöl'e gelen uçakta yer alan ve karantina altında bulunan Pelin Portakal adlı şahıs hakkında paylaşımı sebebiyle halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçundan soruşturma başlatılmıştır' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1340
323
236
189
34
34
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Yapılan paylaşım aleni şekilde hakaret ve aşağılama içeriyor ve buna "Abartılacak ne var" diye tepki veriyorsak bir şeyleri oturup düşünmemiz lazım. Saygılar.

Pasif Kullanıcı

Niye geldin ya kahpe, dursaydın geldiğin yerde.

Uzay Soyder

Kızın yaptığının bir benzerini yapmışsın. Kız görse de sana da dava açılsa keşke, linç etmeye bayılıyorsunuz.

Akdeniz Ege

Seviyesiz ve hadsiz bir paylaşım olmuş. Kendi ülkesinden utanan, küçük gören, beğenmeyen ama sonra başları sıkışınca da "devlet vatandaşına sahip çıksın" diy... Devamını Gör