Görüş Bildir
Haberler
'Parası Neyse Vereyim Lütfen Bu Benim Olsun' Diyeceğiniz 16 Muazzam Ürün

etiket 'Parası Neyse Vereyim Lütfen Bu Benim Olsun' Diyeceğiniz 16 Muazzam Ürün

Maliyeti ne olursa olsun hayat kolaylaştıracak ürünler yaşamlarımızda yer etmeye başladı. Sizler için bu ürünlerin bazılarını derledik. Kullanım alanlarına ve sağladıkları kolaylıklara bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarap Arıtma Sistemi

Şarap Arıtma Sistemi

İlk defa karşılaşmış olabileceğiniz bu şarap arıtma sistemi, en ucuz şarabı bile kötü sülfatlardan arındırarak, üzüm bahçelerinin en iyi şarabı haline getiriyor. Bu güzel seti, ambalajından çıkartın ve daha sonra lezzetli, aroma katılmış şarabınızı içmek için sadece birkaç dakika bekleyin.

Mini Renk Sensörü

Mini Renk Sensörü

Mini Renk Sensörü dikkat çekici boyutlarda küçük bir cihaz olup üzerine koymuş olduğunuz herhangi bir renk için en uygun eşleşmeyi belirler. Nix Pro, renk devrimini biraz daha ileri bir seviyeye taşır. Basitçe, herhangi bir yüzeyden istediğiniz rengi tarattıktan sonra, akıllı telefonunuza veya tabletinize kaydediyorsunuz ve var olan oldukça büyük renk kütüphanelerinden eşleştirme sağlıyorsunuz. Pro aynı zamanda her defasında daha özel bir eşleştirme yapabilmek amacıyla ortam ışığını da engelliyor. Nix Pro Renk Sensörü ile renk eşleştirmesini tahmin etmek zorunda kalmayacaksınız.

Forktula

Forktula

Çatalınızın sonuna Forktula'yı yerleştirin ve yemek kırıntılarından kurtulun. Evden götürülen yemeklerde kirli çatallar her zaman başa bela olur. Sağlığa zararsız silikondan yapılmış çatal uçları sizi bu dertten kurtaracak. Yemeğinizi yedikten sonra silikon uçları takabilir ve çatalınızı kolaylıkla çantanıza atabilirsiniz, üstelik silikondan yapıldığı için yıkanması da oldukça kolay.

Akıllı Telefon Yazıcısı

Akıllı Telefon Yazıcısı

Küçük bir mekanizma ile telefona bağlanan yazıcı sayesinde çekmiş olduğunuz fotoğrafları istediğiniz zaman yazıcıdan çıkartarak anılarınızı ölümsüzleştirebilirsniz.

Babayla Küçük bir Yürüyüş

Babayla Küçük bir Yürüyüş

Ebeveynlerin omuzlarına yerleştirilebilen bu küçük oturak ile artık gezintiye çıkmak oldukça kolay ve rahat. Çocukların ayak bileklerine takılan kemerler sayesinde de oldukça emniyetli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekmek Kızartıcı Bıçak

Ekmek Kızartıcı Bıçak

İlk bakışta sıradan bir bıçağa benzese de ele alındığı an seyyar ekmek kızartma makinesine dönüşüyor. Aynı anda hem ekmek kesip hem kesilen ekmeğin kızarmış olması mükemmel !

Mini Şarj Kiti

Mini Şarj Kiti

Akıllı telefonlar hayatlarımızın büyük bir kısmını işgal etmesine rağmen hızlı biten şarjlar hayal kırıklığına uğratıyor. Bu duruma çözüm haline gelen mini şarj kitleri sizi hem elektrik prizlerinden uzak tutuyor hem de farklı enerji miktarı seçenekleri sunuyor.

Sanatsal Yatak Takımları

Sanatsal Yatak Takımları

Nevresim takımını ilk aldığınız zaman beyaz düz bir kılıf gibi gözükebilir ama satın alırken yanında verilen suluboya kalemleri ile istediğiniz deseni çizebilir ve sıkıldığınız zaman yıkayıp tekrar çizebilirsiniz !

Kitapseverler İçin Gece Lambası

Kitapseverler İçin Gece Lambası

Kitap okumak istediğiniz oda karanlıksa, herkes uyuyorsa ama siz yine de kitap okumak için can atıyorsanız bu lamba tam size göre çünkü kimseyi uyandırmadan sayfalarınızı aydınlatmanıza yardımcı olacak.

İlginç Sebzeler

İlginç Sebzeler

Yeni oyuncak konseptine merhaba diyin ! Bu oyuncak mekanizmaları istenilen bütün sebzelere eklenebilir ve çocuklar için yeni oyuncaklar haline getirilebilir. Bu sayede, çocuklar ve sebze arasındaki o kötü ilişki ortadan kalkmış olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çanta Taşıyıcı

Çanta Taşıyıcı

Artık market poşetlerini aynı anda taşımak oldukça kolay...

Devasa Kuş Yuvası

Devasa Kuş Yuvası

İsrailli iki kişi tarafından tasarlanan bu koltuk kocaman bir kuş yuvasını andırıyor, 2 kişilikten 16 kişiliğe kadar mevcut.

Gözlük Oyuntulu Yastık

Gözlük Oyuntulu Yastık

Gözlük kullananlar buraya ! Gözünüzde gözlükle yastığa yatmak oldukça zordur, gözlük batar yada kayar. Artık bu sorundan kurtulabilirsiniz çünkü bu yastığın tam gözlüğünüze gelen kısımında bir boşluk var.

Çadır Yatak

Çadır Yatak

Çadır şeklinde üretilmiş bu yatak sayesinde istediğiniz zaman yalnız kalabilir, uyuyabilir hatta oyun oynayabilirsiniz. Fermuarı kapatıldığı zaman içeri ışık almaz, ışık istediğiniz zaman ise penceresini kolaylıkla açabilirsiniz.

Mercan Yüzükler

Mercan Yüzükler

Afrika'ya özgü güçlü bir ağaçtan yapılan bu yüzüğün üstündeki taş ise mercanlardan oluşmaktadır. Baktığınız zaman içinizi ferahlatır ve bulunduğunuz ortamda dinginlik yaratır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Tutan Kutup Ayısı

Balık Tutan Kutup Ayısı

Kupanın ucunda oturan küçük sevimli kutup ayısı içtiğiniz çayı tutar ve ipinin bardağa düşmesini engeller. Aynı zamanda üzerinde bulunan kapak sayesinde içeceğin sıcaklığını koruyabilir, üzerine kurabiye, şeker gibi tatlandırıcılar koyabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
363
62
39
34
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Şu ekmek kızartan bıçağın biraz büyüğünü yapın birazda değişik renk seçeneği katın al sana aslanlar gibi ışın kılıcı skywalker gibi gezeriz serefsizim :))

Merida

peki link bebeğim?

Şeref Kocabaş

kardeş keşke linkte bıraksaydınızda fiyatlarını görüp vazgeçseydik