Görüş Bildir
Haberler
"Para Bizim İçin Önemli Değil"

"Para Bizim İçin Önemli Değil"

Fatih
11.01.2015 - 01:09

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Victor Valdes transferi sonrası ara transfer dönemindeki politikaları hakkında açıklama yaptı.

Şu ana kadar Victor Valdes ile birlikte Luke Shaw, Ander Herrera, Daley Blind, Angel Di Maria, Marcos Rojo ve Radamel Falcao gibi dünya çapında isimleri transfer eden van Gaal, 'Yeni transfer, eğer kadroumuzu geliştirmeyecekse beklemeyi ve daha iyisini bulmayı tercih ederim. Belki bir yıl daha fazla beklerim, belki benim vazgeçtiğim oyuncu size göre fantastiktir ama benim düşüncem önemli' dedi.

Louis van Gaal, 'Yaza kadar beklemek her zaman bir gereklilik değildir. Eğer bir transfer şimdi gerekliyse ve kadroyu geliştirecekse, şimdi yaparız. Tıpkı Victor Valdes transferinde olduğu gibi.' ifadelerini kullandı.

Hollandalı menajer; 'Eğer bir oyuncu transfer edeceksek, kadroyu mutlaka ama mutlaka bir seviye ileri taşımalı. United transfer yapacak, para bizim için önemli değil. Her zaman kaliteli oyuncular almak önceliğimiz. Oyuncuya bakarım, diğer oyuncularımla karşılaştırırım ve bir karar veririm. Para, bu denklemde bir yerde değil' yorumunu yaptı.

Manchester United'ın patronu; 'Şu an Manchester United'ın antrenörüyüm ve hücumda daha fazla kalite istiyorum. Bu yıl olmayabilir, gelecek yıl veya bir sonraki yıl. Biz hücumda daha kaliteli bir takım olacağız ve bunu herkes görecek' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ing...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın