Görüş Bildir
Haberler
‘Pantolonlu Kızlara Şehvet Duyduğu’ İddia Edilen Din Öğretmenine Soruşturma

etiket ‘Pantolonlu Kızlara Şehvet Duyduğu’ İddia Edilen Din Öğretmenine Soruşturma

Batuhan
20.01.2016 - 13:46

'Taytlı, pantolonlu kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum' dediği iddia edilen Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Öğretmen Lisesi’ndeki bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni hakkında soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet’ten Gülseven Özkan’ın haberine göre; Eğitim-Sen, İstanbul Beykoz’daki bir lisede Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin sınıfta, “Ben pantolon, tayt giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dediğini öne sürmüştü.

Konuyla ilgili Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ise, öğretmenin iddiaları reddettiğini anlatarak şöyle konuştu:

“Öğretmenin öne sürdüğü belirtilen sözleriyle ilgili soruşturma açıldı. Derste kılık kıyafetle, İslam’a göre giyinmeyle ilgili konuştuğunu söylüyor. Kadınların cinsel meta olarak görülmemesi gerektiğini anlattığını belirtiyor. Burada bir provokasyon olabilir, hepsini araştırıyoruz.”

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Söz konusu öğretmen, bir sınıfta “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dedi. Öğretmen, bu sözün devamında sınıfta pantolon giyen bir kız öğrencisini ayağa kaldırdı. Ardından bir başka erkek öğrenciyi kaldırdı. Öğretmen, bu defa erkek öğrencisine, “Sen ne hissediyorsun” diye sordu. Erkek öğrenci, “Ben de” yanıtını verdi. Erkek öğrencinin yanıtı üzerine öğretmen, “Benim için olay bitmiştir” ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
431
322
109
11
7
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyliebee

Şehvet duymadığınız bi kereviz kaldı zaten şu dünyada sizin.

Fatih KATRANCI

diyanetinin kendi kızına şehvet duymak haramdır demediği bir ülkede bu haberin ilginç yanı nedir ki?

Mr Logical

Olaya hep öğretmen şunu demiş bunu demiş çerçevesinden bakılıyor ama yukarıdaki iddia doğru ise tahtaya çıkartılıp rencide edilen bir kız var ortada. Bir şer... Devamını Gör

Ewok The Hutt

benimde direk bu aklıma geldi. asıl mağdur kız.