Görüş Bildir
Haberler
'Pamuk Yerine Rakı Şişesi Tıkayacağız' Diyen İmam, Diyanet-Sen Şube Başkanı Oldu

etiket 'Pamuk Yerine Rakı Şişesi Tıkayacağız' Diyen İmam, Diyanet-Sen Şube Başkanı Oldu

Denizli’de “İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkacağız haberiniz olsun” diyen imam Fettah Kahraman, Diyanet-Sen Denizli Şube Başkanı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayramyeri Camisi imamı Fettah Kahraman, sosyal medya hesabı üzerinden Mart ayında yaptığı, 'İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkacağız haberiniz olsun' paylaşımıyla gündeme gelmişti. Gelen yoğun eleştirilerin ardından Kahraman bu paylaşımını silmişti. Olayın ardından Bayramyeri Camisi'nden alınan Kahraman, Kirişhane Camii'nde görevlendirildi.

Sendika başkanı seçildi

Sendika başkanı seçildi

Kahraman, 24 Aralık'ta yapılan kongrede Diyanet Sen'in Denizli Şube Başkanı olarak seçildi. Kahraman'ın başkanlık yapmasına tepki gösteren CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 'Sendika başkanı buysa üyeleri kimdir diye o sendikanın üyelerine soruyorum. Böyle bir insanı içlerinde barındırdıklarından dolayı Diyanet Sendikası'nı kınıyorum. Böyle bir insana sahip çıktıklarından dolayı da idareyi kınıyorum' dedi.

"Alim değil, zalim"

"Alim değil, zalim"
İçeriğin Devamı Aşağıda

İmam olarak görev yapan bir insanın böyle bir paylaşımı nasıl yapabildiğini soran Sancar, 'Bir imam böyle ahlaksız bir paylaşımı nasıl yapar? Bunları yeniden il müftümüze hatırlatıyorum. Vefat eden bir kişi kim olursa olsun, Allah’ın huzuruna gider. Sen kim oluyorsun be adam, peygamber misin? Sana pamuk mu şişe mi hangisini kullanırsınız diye yetkiyi kim verdi?' diye tepki gösterdi. 

Kahraman'ı kınayan CHP'li Sancar, eleştirilerine şöyle devam etti:

'Bu adama hoca demek ağrıma gidiyor, bu adamdan hoca olmaz. Bu adamın görevine devam etmesi, bulunduğu camideki insanlara saygısızlıktır, terbiyesizliktir. O hocaya inanıp cuma günü onun arkasında saf tutacaksınız, vaazını dinleyeceksiniz. O hoca vaazında ne anlatacak, şişelerini mi anlatacak? Böyle bir hocadan ne dinleyebilirsiniz? Adam alim değil, zalim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
138
44
36
17
15
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Atamaya göre bilinç altında nekrofili hastası olanlar birbirlerinin zihniyetini yüceltmiş. Rakı şişelerinin vergileri elbet size helaldir. Bekle krematoryum..

rbt rbt

ayık ol da o şişeyi sen hayattayken sana tıkamasınlar

serra

Bu hükümet Türkiye nin başına gelmiş en kötü şey.