Görüş Bildir
Haberler
"Oo festival! Alırım bir dal!" Dedirtecek 10 Şey

"Oo festival! Alırım bir dal!" Dedirtecek 10 Şey

Lila Events
11.12.2014 - 15:33 Son Güncelleme: 11.12.2014 - 17:07

Festival festival diye nicelerine sarıldık! Bazen güldük eğlendik, bazen içtik içtik kustuk, bazen sahneyi daha yakından görelim diye koridorlar yara yara ilerlerken bir araba küfür yedik! Konser öncesi aktivitelerde yerlerde yuvarlandık, havalara fırladık, parmaklara kramplar soktuk! 

Geriye ne kaldı? 

Bir ton eğlenceli anı, güzel dostluklar, hafif baş ağrısı, pası silinmiş bir çift kulak.

Galiba değer ya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En birinci meselesi dibine kadar eğlenmek olan süpersonik bir tayfayla takılmak

Oldu da yalnız kovboy gibi asileşip gittiğin bi festival var diyelim. Cool haline diyeceğim yok fakat lüzumsuz yalnızlık tribinden kurtulup derhal en yakın mevkide  bulunan eğlenceli grubun arasına sızmanı rica ediyorum. Zira festival arkadaşlıkları değerlidir genç adam.

2. Muzip tırtıllar kadar özgür hissetmek

Sınırlamaların minimize edildiği tamamen özgürce düşüp hareket edebildiğiniz bir konser alanı! O akşam hüzünleri evde bırakıp, tüm kaygılardan sıyrılıp dünyanın ritmini hissedebilecek kadar özgür olmak…

3. Keşke tatile denk gelseydi olum !

Gitmek istenip de gidilemeyen, tatile denk gelmeyen o zalım festivaller... Oğuzhan Koç'un da söylediği gibi 'İkimizin de psikolojisini sen bozdun!!'  Get out of here !

4. Kontrolden çıkıp, tahta kurusu kadar kaçık eğlencelere gark olabilecek festival arkadaşları

Hazırlanışı:

*Bir tutam okul arkadaşı (mümkünse tek hayali pisa kulesine yaslanıyormuşçasına fotoğraf çekilmek olmayan)

*Bir tutam kardeş-kuzen gibi familyanıza ait bir tür (ki ortamınız her mercide konuşulsun, genç nesillere örnek olsun, şekliniz belli olsun)

*Kendinizi über rahat hissedeceğiniz kostüm (eğlencenin dozuna göre Hulk bile olabilirsin)

That’s all.

Good luck !

5. “İmaj” kavramının mahalle kuaförünüzün adı değil de “siz” olduğunuzu kanıtladığınız bir evren

Öyle bir festival olmalı ki asi imajınıza asilik katsın ! Duman'ın Batuhan'ı misali  gezegenin He-man’i gibi görünüp kainatın hakimleri arasında yer almanıza ufacık da olsa bir katkıda bulunsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olumlu hava şartları

Oda sıcaklığı siz kıymetli asilzadelerden ziyade meşrubatlar için uygundur. Zıplamak  isteyebileceğin bir sıcaklık ve terlemeyeceğin bir soğukluk yeterli olabilir.

7. Müzik ruhun gıdasıdır

Sevdiğin sanatçıları bir araya getiren, hadi hepsi bir arada olmadı diyelim tek bir isimle seni tavlayabilecek 24 ayar bir müzik cümbüşü en kritik meseledir. Bir Duman Bir Oğuzhan Koç bir Yok Öyle Kararlı Şeyler yoksa canlar sıkılabilir. Fizyolojik ve psikolojik etkiler önemli tabii.

8. Festival öncesi hayır buyur evresi

Festival tarihinden önce gerçekleştirilen minik aksiyonlu yarışma felsefesine katılım halinde, bir bilet için dünya kupasını kazanmış kadar sevinebileceğiniz,

kendini sev çocuğunu sevindir evresi beleş vizyon için muhteşem fırsat !

9. Festival içi akıl dışı aktiviteler

Festival dediğin öyle kuru kuru konser değil ki canısı. Bunun jiroskopu var, rodeosu var, langırtı, playstationu var. Hele bir de Santralİstanbul'daysa aktivite harareti alır, bi düşünün abiler.

10. Yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum

Tüm bu olmazsa olmazların arasında bir tek sen eksiksin. Hadi tamam ben eksiğim de 'İstanbul’da böyle bi festival var da biz mi gitmedik arkadaşım' diyorsan sanırım biraz bilgiye ihtiyacın var. Ne Sömestr Fest mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın