Görüş Bildir
Haberler
'Ölüye Onu Yapanın Diriye Neler Yapacağını Siz Düşünün'

'Ölüye Onu Yapanın Diriye Neler Yapacağını Siz Düşünün'

Onedio Medya
05.10.2015 - 12:49

Başbakan Davutoğlu'nun, Şırnak'ta bir cesedin zırhlı aracın arkasına bağlanarak çekildiğini gösteren fotoğrafla ilgili açıklamasının yetersiz olduğunu ifade eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Orada hergün aşağı yukarı benzer olaylar yaşıyor. Ölüye onu yapanın diriye neler yapacağını siz düşünün' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demirtaş, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. DHA'nın haberine göre Demirtaş, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa ilişkin sorulan soruya yanıt verirken başbakanın açıklamasının yetersiz olduğunu ifade etti. 

Demirtaş, 'Neredeyse yerde sürüklenen kişiyi suçlayan ifadelerle cümle kurması ayrıca bir utançtır. O zaten kameraya yansıyan bir vaka. Orada hergün aşağı yukarı benzer olaylar yaşıyor. Ölüye onu yapanın diriye neler yapacağını siz düşünün' dedi. Ayrıca Demirtaş, İçişleri Bakanı'nın istifa etmesi gerektiğini de kaydetti.

İçişleri soruşturma başlatmış, Davutoğlu 'tasvip etmemiz mümkün değil' demişti

İçişleri soruşturma başlatmış, Davutoğlu 'tasvip etmemiz mümkün değil' demişti

Sosyal medyada paylaşılan ve Demirtaş'ın da paylaştığı fotoğraf ile ilgili İçişleri Bakanlığı soruşturma başlatıldığını ve iddiaların araştırılacağını açıklamıştı. 

Başbakan Davutoğlu ise yaptığı açıklamada 'görüntülerin tasvip edilmesi mümkün değildir' demişti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0