Görüş Bildir
Haberler
"Olmayınca Olmuyor" Sonunda Payına Yalnızlık Düşen Türkiye'nin 12 Ünlü Kadını

etiket "Olmayınca Olmuyor" Sonunda Payına Yalnızlık Düşen Türkiye'nin 12 Ünlü Kadını

Onlar yaptıkları işte başarıyı yakalamış herkesin tanıdığı ve konuştuğu güzel kadınlar hepsinin tek bir ortak noktası var aşk..  Eminiz galeriye göz atarken sizde bir çok ünlü isim daha sayabilirsiniz onların kaderini yaşayan. Yıllarca aradığı aşkı bulamayan isimlerin bazılarını hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Emel Sayın

1. Emel Sayın

1966 yılında evlendiği İsmet Kasapoğlu'ndan 1979 yılında boşandı. Sonra Fahrettin Aslan'ın oğlu Selçuk Aslan ile 3 yıl evli kaldı. 1986 yılında David Yonnes yaptığı evliliği 1999 yılında bitiren şarkıcı, aşk hayatında istediği gibi uzun soluklu bir beraberlik yaşayamadı.

2. Türkan Şoray

2. Türkan Şoray

1983 yılında Cihan Ünal ile evlenen ve kızı Yağmur'u dünyaya getiren Türkay Şoray aşk hayatını o dönemden sonra geri plana attı.

3. Serpil Çakmaklı

3. Serpil Çakmaklı

1993 yılında Yalçın Dümer ile evlenen oyuncu 2 yıl sonra boşandı. Bu evliliğinden Merve isminde bir kızı bulunuyor. Serpil Çakmaklı da diğer meslektaşları gibi aşk defterini erken kapatan oyunculardan biri.

4. Seren Serengil

4. Seren Serengil

3 kez evlenip boşanan güzel şarkıcı sırasıyla Ozan Kaçmaz, Cengiz İmren ve Musa Aytun ile evlilik yaşadı. Seren'in yüzü aşkta hala gülmüş değil.

5. Perihan Savaş

5. Perihan Savaş

1979 yılında İbrahim Tatlıses ile evlenip 1982 yılında boşanan oyuncunun, bu evliliğinden Melek Zübeyde isimli bir kızı bulunuyor. Daha sonra oyuncu Yılmaz Zafer ile evlendi. Bu evliliğinden bir oğlu bulunan oyuncu, aşka kapılarını tamamen kapattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sibel Can

6. Sibel Can

1988 yılında gizlice evlendiği oyuncu Hakan Ural ile 1999 yılında boşandı. Aynı yıl iş adamı Sulhi Aksüt ile evlendi. Bu evliliği diğeri kadar uzun sürmedi ve ayrıldı. Güzel şarkıcı mutluluğu yakalayamadığı için aşk defterini kapatmış gözüküyor.

7. Hülya Avşar

7. Hülya Avşar

1979 yılında 3 yıl evli kaldığı Mehmet Tecirli'den ayrıldı. Kaya Çilingiroğlu ile 1997 yılında evlendi. 8 yıl evli kaldıktan sonra aldatıldığı gerekçesiyle boşandı. Bir dönem Sadettin Saran ile aşk yaşayan sanatçı, aşkı yakalayamayan ünlüler arasında yer alıyor.

8. Hande Yener

8. Hande Yener

İlk evliliğinden Çağın isminde oğlu olan güzel şarkıcı, bugüne kadar başta Kadir Doğulu olmak üzere bir çok kişiyle aşk yaşadı. Son ilişkisi Ozan Öğüt ile evlilik hazırlıkları yapmasına rağmen Hande Yener de aşkta yüzü gülmeyen ünlüler arasında bulunuyor. Olmayınca olmuyor.

9. Muazzez Ersoy

9. Muazzez Ersoy

1974 yılında ilk evliliğini yapan şarkıcının Ender isminde bir oğlu bulunuyor. 1988 yılında Murat Gümüş ile evli olmasına rağmen, aşk yaşamaya başlayan şarkıcı bu ayrılığı 2001 yılında 5 günde evlendiği İsmet Özhan ile unutmaya çalıştı. 3,5 ay evli kalan şarkıcı olaylı bir şekilde boşandı. Galatasaray yönetiminde görev alan Fatih Gökşen ile bir dönem aşk yaşayan şarkıcı aşkı yakalayamayan ünlüler arasında yer alıyor.

10. Sezen Aksu

10. Sezen Aksu

Sezen Aksu albüm çalışmalarına henüz başlamadığı dönemde soyadının geldiği Ali Engin Aksu ile kısa bir evlilik yaşadı. 1980 yılında Sinan Özer ile evlenmiş ve bu evliliğinden Mithatcan isimli bir oğlu bulunmaktadır. 1993 yılında gazeteci Ahmet Utlu ile kısa süreli evlilik yaşayıp boşanmıştır. Uzay Hepari ve Onno Tunç ile yaşadığı aşklarla uzun süre mutluluk sarhoşu olan Sezen Aksu da aşkı ikinci plana atan isimlerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yıldız Tilbe

11. Yıldız Tilbe

19 yaşında evlendiği eşinden bir kızı olan Yıldız Tilbe müzik kariyeri boyunca tek aşık olduğu kişi Uzay Hepari olarak kayıtlara geçti. Sezen Aksu ile arasının açılmasına neden olan bu aşk sonrası şarkıcı 2 yıl önce verdiği bir röportajda 12 yıldır aşık olmadığını söyledi.

12. veee Banu Alkan

12. veee Banu Alkan

15 yıl beraber olduğu Gürbüz Hanif hastalanıp hayatını kaybettikten kısa bir süre sonra Murat Taşdemir ile aşk yaşamaya başlayan Banu Alkan, olaylı ilişkisi yüzünden üzülen taraf oldu. Sevgilisinin yaptıkları ve yaşattıklarına dair basında bir çok kez haber olan Afrodit, aşk defterini bir daha açmamak üzere kapattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
299
92
51
35
32
28
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donnie Darko

Sezen AKSU ve Yıldız TİLBE aynı adam( UZAY HEPARİ ) için bu şarkıları yazdıkları öğrendiğim gün şarkılar eskisi kadar anlamlı gelmemeye başlamıştı -.-

Tombik kraliçe Sibel Can ( #6 ) hani engiliş koca bulmuş udu? Onuda mı şutlamış ablamız?

Anais Watterson

yok evlenecekler ayrılmadılar hâlâ. öyle bir haber çıkmadı yani henüz :D

Pasif Kullanıcı

Diğerleri neysede Yıldız Tilbe nasıl evde kalır ? Öyle bir afet-i devran.