Görüş Bildir
Haberler
'Ölenlerin Kanında HDP'ye Oy Verenlerin de Parmak İzi Var'

'Ölenlerin Kanında HDP'ye Oy Verenlerin de Parmak İzi Var'

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti İzmir Milletvekili Cemil Şeboy, 'Şu anda ölen askerlerimiz, sivil insanlarımız var. Bu sivil insanların kanında hepsinin parmak izi vardır. Hatta HDP’ye oy verenlerin de vardır' dedi.

AK Parti İzmir milletvekilleri, son günlerdeki terör eylemleri nedeniyle bir deklarasyon açıkladı. Milletvekilleri, HDP’nin PKK’nın siyasal kolu gibi çalıştığını öne sürerek, 22 Ağustos’ta İzmir'de yapılacak barış mitinginde üç CHP İzmir milletvekilinin Barış Bloku’nda yer almasını eleştirdi.

AK Parti Milletvekilleri ile İzmir İl Başkanı Bülent Delican, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürecinde çeşitli parti ve kuruluşlar tarafından kurulan İzmir Barış Bloku'nda CHP'li bazı İzmir milletvekillerinin yer almasına ve bloğun İzmir'de Barış Mitingi düzenleme kararı almasına sert tepki gösterdi. 

AK Parti İzmir Milletvekii Cemil Şeboy 'Bir ayağı parlamentoda, elinde silah bir ayağı elinde dağda olan sonra da barıştan, demokrasiden söz eden HDP'yi anlıyorum ama ona payanda olan CHP'li milletvekillerini anlamıyorum. Şu anda ölen polislerimiz, askerlerimiz, sivil insanlarımız var. Bu sivil insanların kanında hepsinin parmak izi var bu insanların. Hatta HDP'ye oy verenlerin de vardır' dedi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, haftalık teşkilat toplantısı kapsamında İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema, İbrahim Turhan, Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık ve Cemil Şeboy ile bir araya geldi. 

'CHP ve HDP'nin mesai birliği'

Toplantının ardından milletvekilleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti İzmir Milletvekili Bülent Delican, PKK'nın kanlı eylemlerine yeniden başladığını, HDP'nin de kendisine oy veren seçmenlere ihanet ederek PKK'nın eylemlerini kınamadığını ve Türkiye partisi olma söyleminin yalan olduğunun ortaya çıktığını savundu.

CHP'nin İzmir milletvekillerinin de HDP'nin de yer aldığı İzmir Barış Bloku'nda yer aldığını söyleyen Delican, İzmir'de ortak eylem kararı alınmasına tepki göstererek; 'PKK saldırıları sonucu peş peşe şehit cenazeleri gelirken, CHP İzmir milletvekilleri, HDP'lilerle sözde barış bloğu adı altında devletin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya dönük mesai birliği yaparak kuruluş misyonuna ihanet etmektedir.' dedi.

'HDP'ye oy verenlerin de ölümlerde parmak izi var'

AK Parti Milletvekili Cemil Şeboy da, CHP milletvekillerini yanı sıra HDP ve HDP'ye oy verenlere de tepki göstererek; 'Bir ayağı parlamentoda, elinde silah bir ayağı elinde dağda olan, sonra da barıştan demokrasiden söz eden HDP'yi anlıyorum ama ona payanda olan CHP'li milletvekillerini anlamıyorum. Şu anda ölen polislerimiz, askerlerimiz, sivil insanlarımız var. Bu sivil insanlarımızın kanında hepsinin parmak izi var bu insanların. Hatta HDP'ye oy verenlerin de vardır.' dedi.

HDP'nin seçmeni kandırdığını söyleyen Şeboy, 'HDP'nin gerçek yüzü seçim sonrası görülmüştür. HDP eşittir PKK; farkı yoktur.' dedi.

Habertürk / Seyhan Kurtman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0