Görüş Bildir
Haberler
'Oldboy'un Yönetmeninden Yeni Film Geliyor: 'Fingersmith'

'Oldboy'un Yönetmeninden Yeni Film Geliyor: 'Fingersmith'

Ulaş
22.06.2015 - 19:19 Son Güncelleme: 23.06.2015 - 08:55
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güney Kore sinemasının en önemli figürlerinden biri olan yönetmen Park Chan-wook, Sarah Waters’ın Fingersmith romanını sinemaya uyarlıyor. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan film, Viktorya döneminde bir lezbiyen çiftin yaşadıklarını anlatıyor.

2009 yılında çektiği Thirst isimli filmden bu yana Chan-wook’un çektiği ilk Korece film olacak olan Fingersmith ‘in film uyarlamasının senaryosu da uzun süredir yönetmenle birlikte çalışan Chung Seo-kyung tarafından yazılmış. Filmde başrollerde izleyeceğimiz isimler de Kim Min-hee ve Kim Tae-ri olacak. Önümüzdeki yıl vizyonda olması planlanan filmin görüntü yönetmenliğini de Chan-wook’un Thirst ve Oldboy filmlerinde de birlikte çalıştığı Jeong Jeong-hun üstleniyor.

Sarah Waters’a birçok ödül ve adaylık kazandıran roman bundan önce BBC tarafından iki bölümlük bir dizi olarak uyarlanmıştı. Ayrıca bu senenin başlarında Alexa Junge tarafından tiyatro oyunu olarak da sahnelenen Fingersmith ‘in sinema uyarlamasındaysa karakterler ve olaylar 1930’lu yılların Kore’sinde olacak şekilde düzenlenmiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0