Görüş Bildir
Haberler
"Oklahoma'ya Geldiğim İçin Çok Mutluyum"

"Oklahoma'ya Geldiğim İçin Çok Mutluyum"

Batuhan
02.03.2015 - 10:32

Enes Kanter, NBA'de dün gece oynanan Oklahoma'nın Lakers'ı 108 -101 mağlup ettiği maçın sonrasında çok özel açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına transferi ile alakalı başlayan Enes Kanter 'Takas olmayı çok istiyordum ve bunu medya aracılığı ile dile getirmiştim. Takasların son günü hatta son dakikalarında Oklahoma'ya takas oldum. NBA'in en iddialı takımlarından birisine geldiğim için çok mutluyum' şeklinde konuştu. Oklahoma City Thunder ile bu sene ki hedeflerinin playofflara kalmak olduğunu belirten Kanter' Hedefimiz kesinlikle play-offlar. Şuan için bazı yıldız oyuncularımız sakat, yakında takıma dönecekler. Play-offlara kalırsak ben çok başarılı olacağımıza inanıyorum . Bu yaz serbest oyuncu olacağım, burada kalıp şampiyonluk yaşamayı çok isterim.' dedi.

Scott Brokks: Enes bize çok güç kattı

Oklahoma City Thunder'in Baş Antrenorü Scott Brooks ise Enes'in performansından ve takıma katkısından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Brooks 'Enes'in takıma katılması bizi ofansif ve defansif yönden daha güçlü yaptı. Enes çok iyi bir karaktere sahip bir oyuncu. Kendisi ve takım arkadaşları ile çabuk kaynaştılar. Pota altı olsun,orta şutlar, serbest atışlar ve reboundlarda çok etkili oyunu çok yönlü oynayabilen bir oyuncu. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyuz' ifadelerini kullandı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/nba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0