Görüş Bildir
Haberler
'ODTÜ’de Kaymak Tabaka Çocukları Okuyor'

etiket 'ODTÜ’de Kaymak Tabaka Çocukları Okuyor'

Ulaş
28.12.2015 - 22:01 Son Güncelleme: 29.12.2015 - 10:28

ODTÜ’de 13 mescit ve bir cami bulunmasına rağmen, mescitlerin yetersiz olduğu iddiasıyla başlatılan tartışmalara ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Üstün YÖK’e çağrıda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “YÖK'e sesleniyorum ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler” şeklinde konuştu.

Üstün, “Buradan YÖK’e sesleniyorum. ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler. Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş, bu kültürü güya kendilerince bozmak istemiyorlar ama bunun yolu ve yöntemi, oradaki kontenjanların arttırılmasıdır” diye konuştu.

ODTÜ’de yaşananların üzüntü verici olduğunu vurgulayan Üstün, ODTÜ’nün çok büyük bir araziyi zapt ettiğini, buraların milletin arazisi olduğuna değinerek, “Oraya en az 4 üniversite daha sığar. Milletimizin, yeni üniversitelerin kullanımına açılması lazım” dedi.

  • AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1212
219
91
78
35
13
4