Görüş Bildir
Haberler
'O Konuşmada Bulunanlardan Biri Casus'

'O Konuşmada Bulunanlardan Biri Casus'

Onedio Medya
28.03.2014 - 13:10 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 14:33

'O Konuşmada Bulunanlardan Biri Casus'

'Hükümet içinde de başka paralel yapılar var'

Dışişleri Bakanlığı'nda, Bakan, Müsteşar, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay İkinci Başkanı'nın sızan toplantı kayıtları konusunda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ses kayıtlarının o toplantıda, hazır bulunanlardan biri tarafından kaydedilip, yayınlandığını ileri sürdü.

Türkkan, twitter hesabından yaptığı açıklamada,

'O konuşmada bulunanlardan biri casus. Üzerinde kayıt cihazı bulunan kim ise, casus O'dur' dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Türkkan, daha sonra yaptığı açıklamada da, devletin bazı toplantıları arşivlemek için kaydettiğini hatırlattı, 'ancak bu toplantı, arşivlenecek bir toplantı değil' diye konuştu.

Bu durumda, toplantının ancak, katılanlardan biri tarafından kaydedilmiş olabileceğini söyleyen Türkkan, şöyle konuştu; 'Hükümet sürekli paralel yapı diyerek cemaati suçluyor. Ancak hükümetin içinde de başka başka paralel yapılar var. Toplantıyı kaydeden de hükümetin içindeki bu paralel yapılar. Ve belli ki, bunu daha sonra deşifre etmek için kaydetmişler.'

Hükümet içindeki paralel yapıların, 'kendilerine göre farklı farklı hesapları olduğunu' da söyleyen Türkkan, 'bunu hangisinin kaydedip, sızdırdığını düşünenler anlar' dedi.

Demokrathaber

Kaynak: http://www.demokrathaber.net/guncel/o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0