Görüş Bildir
Haberler
"O Hoca Değil Bir Kukla"

"O Hoca Değil Bir Kukla"

Batuhan
29.12.2014 - 16:41

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Afrika Kupası kadrosuna çağrılmaması ile ilgili teknik direktör Alan Giresse'e çok sert eleştiriler getirdi.

28 yaşındaki forvet oyuncusu, Giresse için, ' O bir hoca değil, kukla ' derken, ' Kadro açıklandıktan sonra bir kukla olduğunu gösterdi. Bazı kararlara baktığımızda bunları onun vermediğini görüyoruz. Nasıl bir hoca olacağını bile bilmiyor. Tunus maçını kaybettikten sonra soyunma odasında ne konuşacağını bile bilmiyordu. ' ifadelerini kullandı.

Demba Ba sakatlık nedeniyle kadroya çağrılmamasının sadece bir bahane olacağını dile getirirken, ' Yıllar önce bacağım kırılmıştı ama bunun üzerine 4,5 yıl İngiltere'de futbol oynadım. Sakatlık nedeniyle sadece 2 maç kaçırdım. Sakatlıkların arkasına saklanıyor. Başka bir şeyler bulmalı. Avrupa Kupasında 8 gol attım. Ligde de birçok golüm var. Bana 3 günde bir maç oynamayazsın diyor. Hem ligde hem Avrupa'da oynamak bu değil midir? ' şeklinde konuştu.

Başarılı forvet ayrıca takımda Senegal doğumlu oyuncularının azlığına dikkat çekti ve takımla ilgili geleceği hakkında şüpheli düşünecelere sahip olduğunu belirtti.

SPORX

Kaynak: http://www.sporx.com/demba-ba-o-hoca-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0