Görüş Bildir
Haberler
'Niyetimiz Beşiktaş'ta Kalması'

'Niyetimiz Beşiktaş'ta Kalması'

Batuhan
04.03.2014 - 14:30

'Niyetimiz Beşiktaş'ta Kalması'

Bizim niyetimiz Gökhan'ın Beşiktaş'ta kalması. Çünkü Gökhan altı ay top oynamamıştı, Beşiktaş ona şans verdi. Gökhan da bunu iyi değerlendirdi. Beşiktaş ondan memnun, kalmasını istiyorlar. Umarım yakında Rubin Kazan ile görüşmelere başlarız. Satın alma opsiyonu 7,5 milyon Euro, bu rakamı düşürmek için uğraşırız. Sonuçta Beşiktaş'ın parası ülkemizin parası. Neden o kadar para Rusya'ya gitsin!

Arda Turan'dan sonra Avrupa'ya transfer olan önemli bir ismimiz olmadı. Türkiye'den Avrupa'ya yeni isimler gidebilir mi?

Bence gidebilir. Bizim sıkıntımız, örneğin bir kulüp Galatasaray ve Fenerbahçe bir oyuncusunu Avrupa'ya satmak istediği zaman astronomik rakamlar istiyor. Düşünceleri; biz Türkiye'nin en büyük kulübüyüz, büyük bir camiayı temsil ediyoruz. 25 milyon taraftarımız var. Futbolcunun önünü açalım diyemiyorlar.

Türkiye'de Avrupa'ya transfer olma potansiyeli gördüğünüz isimler var mı?

Fenerbahçeli Alper Potuk. Yaşı 28-29 yaşına gelmesine rağmen Burak Yılmaz'da da o potansiyel var. Sonuçta her sene gollerini atmaya devam ediyor.

Quaresma, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Galatasaray ile bir görüşmeniz oldu mu?

Quaresma ile bir süre ayrılmıştık. O dönemde Galatasaray ile görüşme yapıp yapmadığını bilmiyorum. Daha sonra yeniden çalışmaya başladık Dubai ve Porto'ya transferini de biz yaptık ama bizim Galatasaray ile bir görüşmemiz olmadı.

Batuhan Karadeniz'in menajerliğini de yapıyorsunuz. Batuhan'la çalışmak zor mu?

Batuhan ile altı yıldır çalışıyoruz. Batuhan çok kolay bir çocuk değil. İnsan olarak çok iyi bir insan. Çok hataları oldu. Elazığspor artık Batuhan'ın son şansı. O da son şansı olduğunun ilk defa farkında. Kafası daha 15-16 yaşındaki bir çocuk gibi. Kırılıyor, küsüyor, kulüpten soğuyor, bırakıyor. Ama bu kez farklı olacak.

Sizce Türkiye'de yılın en başarılı transferi kim?

Gökhan Töre. Çünkü kimse ondan bu çıkışı beklemiyordu.

Mourinho'yu bir gün Türkiye'de görebilir miyiz?

Belli olmaz. Mourinho her ülkeye gidip Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyor. 3-4 yıl sonra herşey olabilir. Çünkü İstanbul çok farklı ve güzel bir şehir. Burada her hoca çalışmak ister.

Skorer

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17424...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın