Görüş Bildir
Haberler
"Neymar Dünyanın En İyisi Olacak"

"Neymar Dünyanın En İyisi Olacak"

Fatih
28.06.2014 - 00:00

"Neymar Dünyanın En İyisi Olacak"

2014 Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya A Grubu'nu lider tamamladı ve son 16 turunda Şili ile eşleşti. Takımın kaptanı Thiago Silva ise geride kalan maçlarda 4 gol atan Neymar'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Evinde düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Brezilya A Grubu'nu lider olarak tamamlarken grup aşamasında takımın skor yükünü sırtlayan isim Neymar oldu. Barcelonalı futbolcu attığı gollerle takımına puanlar kazandırırken saha içinde de takımın özellikle hücum organizasyonlarında sık sık kilit rol oynadı. Neymar'ın bu performansından övgü dolu sözlerle bahseden Thiago Silva ise 'Messi dünyanın en iyisi, en iyi futbolcusu ve golcülerinden biri. Ancak Neymar da çok hızlı gelişiyor ve bence yakında dünyanın en iyisi olacak' dedi.

Neymar'ın özellikle saha içinde teknik özellikleri ile rakiplerine zor anlar yaşattığını belirten Silva, Neymar'ın takımın çok önemli bir parçası olduğunu da vurguladı.

Takımın teknik patronu Luiz Felipe Scolari de Thiago Silva ile benzer görüşleri düşündüğünü söyledi ve Neymar'ın da Messi kadar iyi bir futbolcu olacağını belirtti. Scolari ayrıca Neymar ile ilgili şunları söyledi: 'Neymar en iyisi olmak için oynamıyor. O Brezilya için oynuyor çünkü Brezilya'nın Dünya Kupası'nı kazanmasını istiyor.'

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Neymar-dunyani...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın