Görüş Bildir
Haberler
"Namaz Kılamazsam Çok Sinirli Olurum"

"Namaz Kılamazsam Çok Sinirli Olurum"

Batuhan
05.04.2015 - 13:35

Ayşe Arman, Murat Ülker'e 5 vakit namazla ilgili birbirinden garip sorular yöneltti. Ülker'in cevapları ise ilginçti...

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Murat Ülker'le yaptığı röportajda 'Kimseye çaktırmadan 5 vakit namaz nasıl kılıyorsunuz' gibi garip sorular yöneltti. Ülker ise 'Tuvalete giderken çaktırıyor musunuz, niye çaktırmadan namaz kılayım' dedi.

Namaz kılmadığında sinirli olduğunu söyleyen Ülker, dünyanın her yerinde ibadete saygı duyulduğunu, bu yüzden namaz kılarken zorluk çekmediğini belirtse de röportajda en ilgi çekici olan bölümler Ayşe Arman'ın namazla ilgili sorduğu sorulardı. İşte o bölümler..

Hiç kimseye çaktırmadan 5 vakit namaz kalmayı nasıl başarıyorsunuz?

-Çaktırmadan kılmıyorum ki.

Çaktırarak mı kılıyorsunuz?

-Hayır, çaktırarak da kılmıyorum. Affedersiniz tuvalete gitseniz herkese ilan mı edersiniz? Namazımı kılıyorum, geri geliyorum. Dünyanın her yerinde ibadetinize saygı duyuyorlar, Paris'te misin, odaya girdiğinde yatağının üzerine seccadeni ve kıblenameni bırakmış oluyorlar. Ben Çin'e de gitsem öyle oluyor. Tabii namaz kıldığımı bildiklerinden öyle davranıyorlardır.

Peki bir patron olarak soruyorum, iş verimliliğini düşüren bir şey mi? Toplantının ortasında kalkıyor namaza gidiyor...

-Toplantının ortasında tuvalete gidemez mi? 'Otur, gitme!' mi diyeceğim? Bakın, ben namaz vakti gelip de kılamazsam çok sinirli olurum. Kılsam daha iyi. Toplantının selameti için. O yüzden de kimseye asla itiraz etmem.

Röportajın tamamı için

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/murat-ulker...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
2
1
1
1
1