Görüş Bildir
Haberler
'Müslüman Olan CHP'ye Oy Vermez'

'Müslüman Olan CHP'ye Oy Vermez'

Batuhan
01.06.2015 - 14:46 Son Güncelleme: 01.06.2015 - 15:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızı Yaşar Alptekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin 'Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın' açıklamasında bulundu. 'Müslüman olan CHP'ye oy vermez' diyen Alptekin sosyal medyanın gündeminde...

Yeni Akit gazetesinden Hüseyin Kulaoğlu'nun sorularını yanıtlayan Alptekin'in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Sizin deyiminizle “cengaverlik” yaptıktan sonra Fetullah Gülen grubuna girdiniz... Onlarla aranız nasıldı?

Bir arkadaş beni o dönemlerde çağırdı. Topkapı’da bir işyerinde buluşuyorduk. Önemli mevkilerde olan zengin işadamları ile beraber sohbet vardı.

STV’den Kazanıp İçki Masalarında Yiyiyorlar

STV’den Kazanıp İçki Masalarında Yiyiyorlar

Samanyolu TV’deki dizilerde de oynadınız. Cemaat içinde aktif göreve geldiniz mi?

Samanyolu’nda Mavi Rüya diye bir dizide oynadım fakat anlaşamadık. Müslüman olan oyuncular dışarıda boşta geziyor, onlara rol vermiyorlardı ama namaz kılmayan, içki içen, komünist kişiler ise dizide piri pak diye tanıtılarak insanlar yanıltılıyordu. Bunlar da aldıkları parayla dalga geçerek, dışarıda “bak bunların paralarıyla içki içiyoruz” diyorlardı. Onlar evin aslanı, biz kedisiydik. Program müdürüne bu konuyu açtım ve bana onları kazanmaya çalıştıklarını söyledi. Ben ise “onları kazanmaya çalışıyorsunuz ama bizi kaybediyorsunuz” dedim. Ondan sonra ayrıldım. Cemaatte de aktif bir göreve gelmedim.

Pensilvanya’ya davet edildiniz mi?

Bir kere davet edildim ama o dönem çekimlerim vardı gidemedim.

Erdoğan’a Ömrümü Veririm

Erdoğan’a Ömrümü Veririm

Fetullah Gülen grubu, 17 Aralık olaylarıyla hükümete karşı darbe girişiminde bulundu. Şimdi de seçimlerde CHP ve HDP’ye destek veriyor. Bunu nasıl görüyorsunuz?

Birbirine zıt kutuplar, sırf Erdoğan’ı düşürmek için birleşiyorlar. Bu nasıl bir hırstır... Allah affetsin! Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın... Erdoğan’a ömrümü veririm.

Gülen’cilerin Erdoğan’ı devirmeye çalışmasını hırsa mı bağlıyorsunuz?

Evet... Türkiye’de şu an yaşanan Müslümanlık, hiçbir devirde yaşanmadığı kadar rahat yaşanıyor. Bu ülkede bir zamanlar camiler satılmıştı. Camiler ahıra çevrilmişti. Kur’an’dan kese kağıdı yapılmıştı. Başörtüsü yasağı konuldu. Bunları kim yaptı? CHP zihniyeti yaptı. Sen CHP’ye destek verirsen, ben o zaman senin imanından şüphe ederim. Fetullah Gülen grubu mensuplarının imanından da şüphe ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berkin'ciler Yasin Börü İçin Neden Sustu?

Berkin'ciler Yasin Börü İçin Neden Sustu?

Bazı sanatçılar, “Berkin Elvan için hayatı durdurun” klibinde oynadılar. Sanatçıların insanları sokağa dökme çağrısında bulunmasını nasıl görüyorsunuz?

Berkin Elvan konusunu hiç açmayın. Bu konuda kendimi kontrol bile edemiyorum. Bir hardal tanesi kadar kahramanlığı hak etmeyen bir çocuğa, neredeyse şövalye nişanı verecekler. “Ekmek almaya gitti” diyerek, evinden kaç kilometre uzakta cebinden maytaplar çıkan bir çocuk, benim evladım olsaydı ailesi gibi onun arkasında durmazdım. “Yanlış yapıyor” derdim. Yüzündeki maske ile özgürlükten bahsedemezsin. Molotof kokteyli ile benim vergilerimle alınan otobüsleri yakarken, kamu mallarına zarar verirken demokrasiden bahsedersen, sen kimseyi kandıramazsın. Berkin Elvan için bunları diyenler, kurban eti dağıtılırken hunharca öldürülen Yasin Börü hakkında niye bir şey demiyor? Yasin Börü, Allah yolunda tamamıyla yüzde bin beş yüz masumdur.

Bir de sanatçılar Berkin Elvan’ı destekliyorlar...

Ben onların sanatçılığını yerim. Önce insan olacaksın kardeşim. Her şey olabilirsin ama önce adam olacaksın, önce insan olacaksın, insan değilsen zaten hiçbir şey değilsin.

Tamer Karadağlı ve Emre Kınay, Erdoğan’ın diktatör olduğunu ve ondan korktuklarını açıkladı. Siz bu açıklamaları nasıl yorumluyorsunuz?

12 senedir iktidarda olan Erdoğan’ın nesini gördünüz de nesinden korkuyorsunuz be kardeşim! 12 sene iktidarı boyunca size ne yaptı? Sen yine içkini içtin, yine zinanı yaptın, yine istediğin gibi hayatını yaşadın. İnsan neden korkar biliyor musunuz, tanımadığından korkar... O adamı tanımak bile istemiyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0